Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Pentru a nu intra în carantină, trei români au încercat să evite controlul de frontieră la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au depistat trei cetățeni români care au încercat să intre ilegal în România, prin evitarea controlul de frontieră, cu intenţia de a scăpa de carantinare.

Luni, 6 decembrie, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, au observat trei persoane care se deplasau pe jos, de pe sensul de intrare în ţară spre sensul de ieşire, ocolind clădirea PTF şi neprezentându-se la controlul de frontieră.

Persoanele au fost oprite de către polițiștii de frontieră şi, din primele verificări, s-a stabilit că este vorba despre trei cetăţeni români (două femei şi un bărbat), cu vârste cuprinse între 31 şi 36 de ani, din judeţele Maramureş şi Prahova. Aceştia se întorceau din Marea Britanie şi, pentru a nu intra în carantină, au încercat să intre în România fără a se prezenta la controlul de frontieră, unde era necesar să prezinte dovada vaccinării (conform Hotărârii CNSU nr.110 din 03.12.2021).

Acum toţi sunt cercetaţi pentru intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat, iar în cazul lor a fost instituită măsura carantinării de către personalul Direcției de Sănătate Publică.

Sursa: Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. Granicer Răspunde

    Au crezut ca trec vama fara sa plateasca? :))

    De cand cu pandemia s-a redeschis afacerea Petea. Bancnota in pasaport ca sa treci.

  2. Nora Răspunde

    6.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.