Ultima actualizare: azi, 22:21
Locale

FOTO. Polițiștii sătmăreni, ajutoarele lui Moș Nicolae. Au adus bucurie în sufletele a zeci de copilași

Gest deosebit! Polițiștii sătmăreni au împărțit daruri în cadrul campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”. Zeci de copii de la Centrul de zi „Sfânta Tatiana” au primit daruri din partea ajutoarelor lui Moș Nicolae.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an și de a ne pune speranțe în viitor. Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Dar, mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Nicolae și spiritul sărbătorilor.

Din acest motiv polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare s-au alăturat și în acest an campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”, inițiată de Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare, în cadrul căreia funcționează și Centrul de zi „Sfânta Tatiana”, pentru a aduce zâmbetul pe fața copilașilor care l-au așteptat pe Moș Nicolae.

Astfel, polițiștii au fost ajutoarele lui Moș Nicolae pentru 30 de copilași frumoși și veseli, cărora le-au dăruit din tot sufletul cadouri în speranța de a aduce zâmbetul pe buzele lor și de a-i ajuta să își păstreze speranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.