Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Primăria Satu Mare: Din 3 ianuarie începe eliberarea abonamentelor de parcare

Primăria Municipiului Satu Mare prin Administrația Domeniului Public anunță că eliberarea abonamentelor de parcare pentru anul 2022 începe din 3 ianuarie. Sătmărenii care doresc să achiziționeze abonament tip fizic, tip juridic, tip purtător, tip verde și tip taxi, pot solicita eliberarea abonamentelor la casieria situată în incinta Centrului Comercial Someșul (etaj IV), de luni până vineri între orele 9.00 și 17.30.

Tot din 3 ianuarie și până în 28 februarie, la casieria situată pe str. Prahova nr.18 (Piața Someș) sătmărenii pot solicita prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședință, de luni până vineri, între orele 8:00-17:30.

,,Menționăm că în cursul lunii ianuarie NU se vor prelua cereri noi pentru rezervarea de locurilor de parcare deoarece se va efectua doar prelungirea rezervărilor existente. Tarifele pentru abonamentele de parcare precum și pentru rezervarea de loc de parcare au rămas aceleași și pentru anul 2022’’, informează municipalitatea.

7 comentarii

  1. korhaz Răspunde

    De ce nu se pot face aceste lucruri online sa evitati imbulzeala si statul la coada cu orele in incinta cladirii respective?

    • De ce? Răspunde

      Online ar fi prea transparent! Aşa fac tot felul de aranjamente, se dau locuri de parcare în altă ordine, se bagă persoane întârziate în faţă, se măsluiesc liste. Vă spune unul păţit! Aveţi grijă.

    • altu fără bmw Răspunde

      Pentru că suntem un korhaz de oraș. Cică suntem în mișcare. Da, înapoi. Ce a demolat Coica în 2013 ne-au trebuit 8 ani să le asfaltăm și încă nu e gata peste tot! E penibil rău! Și ce primești în locul banilor? Supraveghere nu e, întreținere nu e, dacă îți lovește careva mașina nu afli veci cine a fost iar banii încasați sunt investiți prin ADP în piețe. Stimabililor, ce s-a promis la momentul introducere sistemului de parcare în oraș? Mai țineți minte?

  2. Driver Răspunde

    Corect ar fi 60% rezervate, restul libere, sunt o gramada de locuri unde mergi in vizita si efectiv nu ai loc, ca toate sunt cu rezervare. Nu este corect, înteleg ca trebuie sa iasa banul, da nici asa.

    • c4s Răspunde

      Libere dar la plata cu ora ca altfel sunt destui cu o gramada de masini

      • hAuleuMaica Răspunde

        c4s yes

      • altu fără bmw Răspunde

        @c4s. Mda. Tot încerc să îmi dau seama de ce are nevoie o familie compusă din doi adulți și fără copiii de 4 mașini!? Și bineînțeles nici nu le folosesc dar ocupă locul de parcare! Tot îmi vine în minte cum au rezolvat acest aspect danezii! Că se pare cu vorbe dulci și cu apel la conștiința civică nu merge. Astfel de colecționari de mașini trebuie prăjiți la buzunar. Avem cu toții drepturi dar totul are o anume limită. Altfel chiar ajungem la legea junglei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.