Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Traficanţi de droguri prinşi cu 2,5 kg de muguri de cannabis la Sau Mare. Au fost arestaţi

Traficanţi de droguri prinşi cu 2,5 kg de muguri de cannabis la Sau Mare. La data de 26 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au prins, în flagrant delict,  două persoane, care ar fi intenționat să comercializeze droguri de risc, în județul Satu Mare.

 Astfel, polițiștii au prins, în flagrant delict, doi bărbați, de 34, respectiv 38 de ani, ambii din județul Cluj, în timp ce ar fi intenționat să comercializeze 2,5 kilograme de muguri de cannabis, pentru 9.250 de euro.

Bărbații au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor legale.

Față de aceștia, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: IPJ Satu Mare

11 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Sau Mare si in titlu si in text?

  2. Fasz Răspunde

    Și totuși pentru ce au fost au fost arestați?

  3. Nagasaky Răspunde

    Au fost arestati pentru ca distrug oameni naivi care le cad in plasa. Iar cu beneficiile, lasati.. oricum am vrea sa o dam la intors, fac mai mult rau decat bine.

    • hakkate Răspunde

      Sunt oameni pe care i-ar putea ajuta. Bineînțeles sub supraveghere medicală. Bolnavi oncologici, autiști, Alzheimer sau Parkinson. Pe ăștia din urmă nu îi vindecă dar măcar pot trăi ca oameni și nu depind de ajutoarele altora. Cu consumul recreațional nici eu nu sunt de acord. Am fost în Amsterdam și am văzut rezultatul. Dacă la educații olandezi e așa că se plimbă tot felul de drogați ziua în amiaza mare la țăranii noștrii fără minte ar fi înzecit. Dacă ție nu îți trebuie aia nu înseamnă că nu sunt alții cărora le-ar veni bine acest ajutor. Și nu mi-e frică că în cazul prescripției medicale autorizate ar exista posibilitate ca să apară pe piața neagră pentru că cei care l-ar folosi și ar vedea că se simt mai bine și dispar simptomele nu ar fi nebuni să-l vândă la negru. Părerea mea.

  4. rh negati Răspunde

    da cu politisti care suntmana n mana cum ramanem.?????

  5. Crestinul din SM Răspunde

    Au venit colindatorii mai tarziu cu 2 zile ….

  6. shiva Răspunde

    de cand cannabisul e drog ? inteleg prafuri si cine stie ce minuni asta-i abuz de putere falsa si proasta in acelasi timp ce ar fi sa fie treimea sfanta pe alta planeta religie stat si armata ca siasa nu faceti nimic pentru mancare apa si tehnologie care ar trebuii sa fie peste tot in casele oamenilor ce bijnitari de toata jena nici sa va vorbiti propria lumina nu sunteti in stare ca de acolo vine toata sanatatea sa iti cunosti tot Car’u asta cu mintea si mentalul si sa mai impui si limite cand nu oferi nimic ca om ia dispareti de pe lumea asta mocicosagurile dracului. nu exista respect pentru niste pierduti in viata si flamanzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.