Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

PSD Satu Mare a votat: Mircea Govor va fi noul prefect!

Conducerea PSD Satu Mare a votat astăzi ca preşedintele interimar al filialei judeţene, Mircea Govor, să fie noul prefect. El a fost singurul care şi-a depus candidatura pentru această funcţie şi a primit votul colegilor, au declarat, pentru PortalSM, surse din interiorul partidului.

Mircea Govor, alături de liderii imporanţi ai PSD Satu Mare au susţinut o conferinţă înaintea şedinţei în care s-a făcut desemnarea, el afirmând că doreşte mai multe funcţii importante pentru PSD.

Întrebat ce funcții vizează PSD la nivelul administrației locale și județene, Mircea Govor a răspuns scurt: ,,Cât mai multe!”, după care a continuat: ,,Nu există partid în România care nu dorește să aibă cât mai multe funcții. Dacă vorbim de cele două funcții importante de la nivelul județului și municipiului Satu Mare, le dorim. Nu e așa de simplu, dar cu răbdarea trecem marea”, a declarat Mircea Govor.

 

24 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Iarăși începe marea ciordeală. Sau numai continuă?

  2. Unu Răspunde

    Fosila asta ce mai vrea?!:)))..oi vota PSD cu asta in frunte veci!

  3. Xpert68 Răspunde

    Abia acum va ajunge cu siguranță la pârnaie, va săvârși abuzuri pe bandă rulantă!!!!!!!!!

  4. Ășâțî Răspunde

    Doamne ferește! Până unde se mai poate degrada politica asta?

  5. GemeZamfirescu Răspunde

    Govorică ,nici nu știu cum sa-ți mai spun…ca Matusalem suna prea hieroglific, o sa-ți spunem Boul APIS, este mai aproape de convergentele tale cognitive!Nici nu știm, tu ai inventat ciordeala sau ciordeala te-a creat pe tine.Oricum la cât ai furat se pare ca furi din antichitate! Poate de data asta o sa fie cu noroc și chiar te prind cu rața-n gura…

  6. Ghita Răspunde

    Circ și veselie,veselie și circ,la vremuri noi oameni vechi cu o ținută morală îndoielnică rău de tot,dar acest Govor nu le știe el pe acestea,sa fie la butoane si să facă bani multi,din postura de prefect are toate pârghiile sa taie și să spânzură în județ,prea puțin este curios el de părerile tuturor,își vede interesul, banului public cum a făcut și în epoca Dragnea cum o va face și acuma,cu grofii de la UDMR se are bine ,strabag lucrează gașca Govor & UDMR încasează,este conștient cu faptul că duce partidul in cap la alegerile din 2024 dar nici că îl interesează umple saci până atuncea și se retrage glorios plin de banii și cu o durere în vârful p…li de toți și toate!

  7. joliku Răspunde

    Asa ceva nu imi mai imaginam. romani de rahat.

    • c-block Răspunde

      Se cheamă lupul paznic la oi.🤔😱🥴😲🤫
      Dacă rămâne așa să vezi ce va urma! Citește te rog ce rol are Prefectul și compară asta numai cu istoricul cunoscut al lui Govor. Că dovedit nimic! Așa că e curat la lacrima. Compătimesc acum niște persoane, știu eu de ce. Whatever. Bine că eu nu am și nici nu-mi propun să am treburi prin zona asta în curând.

  8. 3.14 Răspunde

    Cu tot respectul cuvenit si cu scuzele de rigoare…suntem o natie de tembeli, de tampiti. A mai castigat o fosila dreptul de a continua in politica, puscariasul nastase. Pai da’ pana cand mai putem persista in prostie si imbecilitate oameni buni? Chiar suntem…nelimitati?

    • c-block Răspunde

      @3.14, dacă revine și Năstase în politică șterge pe jos cu tot cu Cîțu și cu Rareș Bogdan et company. Îs niște priculici subatomici. De USR nici nu mai vorbesc. Nu are niciunul anvergura ca să-i țină piept. Plus că are școală-școală și e uns cu toate alifiile. În răul ăsta măcar scăpăm de diletanții actuali. Sincer. Nu că doresc asta dar am experimentat cum se făcea politică atunci în spatele cortinei și nu e bine deloc. Ar fi momentul ca cineva sus pus să facă ce trebuie și cum trebuie și aici nu la lockdown mă refer. Și nu ne mai scăpați careva de Arafat ăsta?

  9. Covor Govor Răspunde

    Un amestec perfect de imbecilitate, grosolănie și tâlhărie! Govor – Strabag, acest adevărat Covor sub picioarele UDMR! Nume predestinat! Un județ bătut de Dumnezeu unde incompetența, impostura și lenea cred că au învins definitiv!

  10. carcotas Răspunde

    Imi vine sa vars!

  11. Marshall Răspunde

    Nu era vorba ca intra la facultate ?
    Sau l-a absolvit fără frecvență ?

  12. Anonim Răspunde

    Bravo va felicit ati pus un penal in functie.Ar trebui sa fie inchis si nu pus in functie.

  13. Anonim Răspunde

    Mirciulica cat dosare penale ai?Cat mai vrei???

  14. Harry Răspunde

    De ce promovati hotii ?

  15. John Doe Răspunde

    Neam ars cu totii.

  16. Fasz Răspunde

    Nu va fi Govor prefect, stați liniștiți!

  17. Geza Răspunde

    Sa vina banii sa vina banii!!!sa vina banii la băieți !!!!

  18. Satumare Răspunde

    Huuuuuu!!!!!

  19. H&R Răspunde

    Baaa fratilor! In PLM!
    Acum pe bune, meritam mai bun prefect?
    Daca e ungur nu e bun, german nyema, roman nyema, rrom nyema.
    S-a terminat lista alba, acum s-a intors lista neagra.
    Asta e, asta-i viata. Mai sugem o ceapa si gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.