Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

ŞTIRI PE SURSE: PSD va avea funcţia de prefect al judeţului Satu Mare

PSD va avea funcţia de prefect al judeţului Satu Mare, anunţă siteul stiripesurse.ro. Liderii PSD, PNL și UDMR s-au reunit luni seara într-o ședință a coaliției, pentru ultimele negocieri pe tema funcțiilor din teritoriu. Potrivit unor surse politice, cele trei partide au încheiat negocierile pe funcțiile de prefect.

– UDMR: Arad, Covasna, Harghita, Sălaj

– PSD: București, Bacău, Buzău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Caraș Severin, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Iași, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Timiș, Tulcea, Vrancea, Vâlcea

– PNL: Alba, Argeș, Bihor, Brașov, Botoșani, Constanța, Călărași, Cluj, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Olt, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui.

 

10 comentarii

  1. Igazság Răspunde

    Poate pleaca acest falsificator de acte acasa.
    Nenorocitul de tomika

  2. H&R Răspunde

    Adică cel mai tare câine fwte. PSD are cele mai multe județe. Inclusiv Bucharest-ul. Jó napot PSD!

  3. unu Răspunde

    MIRCIA GOOVORAS PREFECT- OARE SI ACUM O SA ARUNCI CU LEII CA PE VREMEA OLIMPIEI, CATRIIIII ZI LA BUZAS SA SCHIMBE ( CAND NU ITI CONVENEA UN JUCATOR) , NU VOI UITA NICIODATA , APROPO L AI BAGAT SI PE SUCIU LA CONSILIU JUDETEAN , NICI MACAR O ADRESA NU STIE SA SCRIE SAU E SCRIS DE ALTU SI E SEMNAT DE EL , DAR SUNTETI PENIBILI.

  4. Matrozul Răspunde

    Ce plăcuță suedeză i-a dat Govor lui Cozma!

  5. :))) Răspunde

    Și sa vezi cate o sa ii mai dea deacum înainte că Govor ii răzbunător și nu uita, chiar daca face el pe împăciuitorul la tv!!!

  6. Paul Răspunde

    Văi de noi ce oameni de nimic ajung in funcții importante ale statului/județului și ne mai mirăm că o ducem rău!!!

  7. Pupăzău Răspunde

    Stati linistiti, de ce credeti ca si-a facut Alfater sediu nou la finante? Plan de rezerva pe cand nu mai e prefect. Birou nou pe banii nostri. Ca doar n-o sa se duca el sa lucreze in sediu vechi.

  8. Mae Răspunde

    Asta este astea sunt jocurile politice !!!! Trebuie acceptat ! Alfater e baiat ok !!! Govor e un tupeist nu o sa stea mult acolo !!!!!

  9. PSD Răspunde

    Cozma Adrian te așteaptă zile grele cu Govor la butoane,îți va da la rotula de no să poți sta pe ea,nu cedai posturi la primărie și la județ,sunt gata cedate,Govor a aranjat ploile la București cu UDMR cu hunor și cum a obținut prefectură așa obține și vice la județ și municipiu,nu te mai pisa pe tine ca te uzi și afara fiind iarna ți-or îngheța turiștii de la ciucuri,că ori cum nu ii după cum vrei tu și govor abia așteaptă să te prindă la colț sa te stramtoreasca….datorii mai vechi….știi tu!☝️😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.