Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Stradă din jud. Satu Mare, fără curent. ”Cadou” de Crăciun pentru zeci de familii cu copii

O stradă din judeţul Satu Mare a rămas fără curent în prag de Crăciun, iar zeci de familii cu copii au fost nevoite să își amâne pregătirile pentru Sărbători.

O stradă întreagă din cartierul Moldovan din localitatea Lazuri, în imediata apropiere a municipiului Satu Mare, a rămas fără curent, ieri, 23 decembrie. Aproape întreaga zi, oamenii au fost nevoiți să stea cu mâinile în sân și să aștepte o ”minune” ca să se pregătească așa cum se cuvine pentru Sărbători.

,,Abia aseară la 19.00 am primit curent, dar nu pe toate fazele, centrala, de exemplu, nu mergea. Vecinii au primit curent abia pe la ora 23.00. Toate familii cu copii mici, dezastru. Am stat azi dimineață până la ora 3.00 să pot să gătesc. La 22.00 făceam turtă dulce cu fiică-mea”, a declarat o sătmăreancă, pentru PortalSM.

 

7 comentarii

  1. Coco Tutunio Răspunde

    Who the fuck is cartier “moldovan” in municipul Satu Mare ?!😁

    • România reală Răspunde

      N-o fi ceva reclamă mascată și asta? Că nici eu nu am auzit de ea! Pe net la căutare tot mă trimite către zona limită cu Lazuri. Poate nici netul nu știe.

      • Sîca Răspunde

        Către podul peste Someș, nu te-a trimis gugălu, punctatule !!!

        • România reală Răspunde

          Aia am păstrat ție. Că după băuta de ieri poate nimerești acasă. Da’ chiar unde naiba este cartierul ăsta fantomă? Dau cuvântul celui care a scris articolul. Teoretic ar trebuis să știe.

  2. Nha Răspunde

    Asta da stire! 😂

  3. morley Răspunde

    Jurnalistul lui pește cu articolul scris pe genunchi. Corect era așa; O parte a localității Lazuri de la ieșirea spre SM a rămas fără energie electrică, în cursul zilei de 23 decembrie. În ziua respectivă, de la 6 dimineața până la ora 23, a fost energie electrică cu indulgența 3 ore.

    • România reală Răspunde

      Dar ești de acord atunci că Lazuri deocamdată nu este o stradă din Satu Mare? Cum naiba poți fi așa de praf ca ziarist?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.