Ultima actualizare: azi, 19:34

Locale

Tânăr beat și fără permis, a provocat un accident în județul Satu Mare

La data de 12 decembrie, în jurul orei 02.30, patrula de ordine publică mixtă formată dintre un polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare și un jandarm au depistat un tânăr, de 25 de ani, din Cidreag care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Porumbești fiind sub influența băuturilor alcoolice și care a provocat și un accident cu pagube materiale.

Astfel, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

În urma evenimentului rutier în care a fost implicat au rezultat doar pagube materiale provocate la autoturismul condus de către acesta.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.