Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Accident în municipiul Satu Mare. Impact între două mașini

Un accident de circulație s-a produs, astăzi, în municipiul Satu Mare, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu. Două autoturisme, un Seat și o Skoda, s-au ciocnit frontal.

Potrivit primelor informații, evenimentul rutier s-ar fi soldat doar cu pagube materiale.

Vom reveni cu detalii.

6 comentarii

  1. Alecu Russo Răspunde

    Asta va urma si pe str. Alecu Russo unde in continuare NU se respecta sensul unic, nici viteza legala iar indicatorul de la capatul sensului unic, de acces interzis IARASI este intors de niste needucati si prosti crezand ca asa au motiv sa intre contrar sensului UNIC si vor fi absolviti de raspundere.
    Din pacate atat Primaria cat si Politia nu sunt in stare sau nu vor sa gaseasca solutii la aceste probleme pe str. Alecu Russo, poate pana la momentul cand vor fi accidente grave sau conflicte dintre cetatenii responsabili vs ‘baietii destepti’ care se cred deasupra legii si a regulilor de circulatie, tot din cauza autoritatilor ineficiente.

    • riveran Răspunde

      Strada putea să fie cu două sensuri dar ţăranii îşi lasă maşinile în drum, că de aia s-o mutat la casă. Apoi nici cedare de teren pt. stradă n-o făcut că de… îi al lor. Acum s-o trezit că trebuie să ocolească 2km şi nu le place. Ce se poate face? Apoi cu indivizii care-şi permit asta, ştii bine că nu se poate face nimic, îs ţărani cu bani şi banul cântă. Ai putea să te duci la primărie şi poliţie să deschidă strada în două sensuri. Chiar dacă nu va fi funcţională dar măcar să avem toţi acelaşi drept.

  2. ?????? Răspunde

    Pentru Russo. Trebuia sa te gindesti inainte sa muti in capatul lumii fara infrastuctura. Da asa fac barosanii cu bani multi . Fara minte .

  3. !? Răspunde

    isi fac vile in mijocu campului ,si apoi urla la primarie sa le traga utilitatile pe bani publici

  4. Zsolty Răspunde

    Alea-s masini ba saracilor? Niste parnaie de rable vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.