Ultima actualizare: azi, 12:08
Locale

Tânăr căutat de Poliție, reținut în PTF Petea. Trimis direct după gratii

Polițiștii de frontieră sătmăreni au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din ţara noastră pentru infracțiuni la regimul circulaţiei.

Marţi, 28 decembrie, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România, un cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, din județul Timiş.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis, în cursul anului trecut, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Lugoj l-a condamnat la un an şi patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis.

Drept urmare, persoana a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    La mititica cu el.O crezut ca dacă vine pe la Petea și el este timișorean va fenta.A luat-o.Bagati-l la zdup și sciateți-l când va spun eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.