Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Coronavirus Satu Mare: 16 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 29 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.805.726 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 11.021 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.736.172 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.271 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 57 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.677 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 28.12.2021 (10:00) – 29.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 35 de decese (15 bărbați și 20 femei), dintre care 2 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Cluj, Constanța, Galați, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Sălaj, Suceava, Vaslui și Municipiul București.

34 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient nu a înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.359. Dintre acestea, 392 sunt internate la ATI. Dintre cei 392 de pacienți internați la ATI, 35 au certificat care atestă vaccinarea.

8 comentarii

  1. AntiFace Răspunde

    Facebook, cea mai mare porcarie. De cand s-a extins peste tot in lume, o gramada de forumuri s-au inchis, siturile web nu au cautare, oamenii strica timpul acolo si pe activitati paralele, adica :gatesc, da fac poze sa pun pe facebooc, ma duc in concediu da tre sa fac poze care dau bine, etc. Ca circula tot felul de aberatii, ca aduna oamenii in bule de interese si le livreaza mura in gura aceleasi idei care âi conving ca au dreptate ce sa mai zic. Ca te spioneaza la ce postezi, ce vorbesti, etc observi ca imediat primesti reclame cu aceasi temă. Nu trebuie nici un chip, oamenii dau singuri tot despre ei, despre ideile, viata lor.

  2. Adi Răspunde

    Tulpina Omicron ar putea deveni dominantă în România la jumătatea lunii ianuarie 2022 și am putea ajunge să înregistrăm 25.000 de cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2, a avertizat miercuri medicul epidemiolog Adriana Pistol, șefa Centrului Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor din cadrul Institutului de Sănătate Publică (INSP),
    Citeşte întreaga ştire: Cel mai sumbru scenariu al valului 5, anunțat de șefa INSP: posibil peste 25.000 de infectări zilnic

    • black hole sun Răspunde

      @Adi, tu ești în schimbul trei la postări apocaliptice??? Nu te lasă pandemia să dormi și tu puțin? Măcar lasă-i pe oamenii normali să se odihnească măi gaură în cer ce ești!

  3. Soso Răspunde

    La naiba cazuri grave, pana acum toti cu “omicron” ziceau ca-s cazuri usoare.Iar incepeti cu scenariile? Parca vaccinurile nu-s mai bune si testele nu-l detecteaza! Vine gripa sezoniera..atat!

    • News Răspunde

      Părintele Vasile Rus din judeţul Bistriţa-Năsăud face mărturii cutremurătoare la final de an. Acesta spune că în cei 44 de ani de când slujeşte în satul Cociu nu s-a confruntat niciodată cu un număr atât de mare de decese ca în 2021.

      Loredana Brumă
      30 dec. 2021, 16:44

      Mărturia cutremurătoare a preotului care a avut 21 de înmormântări şi trei botezuri în 2021: „N-a mai fost în anale un număr atât de mare de decese”

  4. DARIA Răspunde

    Am prieteni in America care imi spun ca multi s-au vindecat cu Ivermectina, e folosita pe scara larga si chiar are efecte fara reactii adverse.Nu inteleg de ce aici nu se foloseste..cu ce e mai bun vaccinul ..daca pe unii ii omoara?Consiliul Mondial pentru Sănătate declară că este timpul să se pună capăt acestei crize umanitare. Totodată, Consiliul declară că orice implicare, directă sau indirectă, în fabricarea, distribuirea, administrarea și promovarea acestor injecții încalcă principiile fundamentale ale dreptului comun, ale dreptului constituțional și ale justiției naturale, precum și Codul de la Nürnberg, Declarația de la Helsinki și alte tratate internaționale.

    • Vet Răspunde

      Abureli, ia tu ivermectina. Aia poate aveau stare de sanatate ca oricum se vindecau.
      La Praga 10 oameni au ajuns la spital in stare grava, cu ficatul facut praf de ivermectina, 2 dintre ei daca nu gasesc ficat compatibil pt transplant vor deceda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.