Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Urmărire ca-n filme. Italian prins cu focuri de armă și baraj pe șosea, în Satu Mare

Vineri, 17 decembrie, în jurul orei 03.50, o patrulă de poliție de la Secția nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, aflați în serviciul de patrulare pe D.N.19, între localitățile bihorene Biharia și Satu Nou, județul Bihor, au observat în trafic un autoturism care se deplasa cu luminile stinse, motiv pentru care au efectuat semnalul regulamentar de oprire a acestuia.

Conducătorul autoturismului a redus viteza, a oprit autoturismul, iar în momentul interceptării, a efectuat manevra de mers înapoi și a pornit pe D.N. 19, pe direcția Oradea – Satu Mare, nerespectând indicațiile polițiștilor. Cei doi polițiști bihoreni au procedat la urmărirea autoturismului. Pe parcursul urmăririi, au fost executate focuri de avertisment și înspre autoturism, cu armamentul din dotare, de către polițiștii implicați în urmărire, care a continuat și pe raza județului Satu Mare.

Autoturismul a fost imobilizat la intrarea în municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, unde a fost utilizat un autocamion pentru blocarea drumului, acțiune realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al jandarmilor din același județ. Conducătorul autoturismului a intrat în coliziune cu autocamionul folosit pentru blocarea drumului și cu un parapet.

Conducătorul autoturismul a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani, din Italia. În urma testării sale cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații medicale, fiindu-i, totodată, recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror.

Sursa: IPJ Bihor

10 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Asta pomenesti e din cauza ca cei de la Raiuno s-au legat de Sosoaca.😱😨

  2. x-ulescu Răspunde

    Chiar au nevoie ,politaii de salarii mărite ,infractoru a condus peste 120 de km ,până l-au prins ,profesionistii

  3. Satmarean 1 Răspunde

    La dotarile pe care le au fac ce pit. Daca- l impusca mortal era mai bine? Nu ca n- ar fi meritat.

  4. AAAAA Răspunde

    MAI sa-si ceara scuze pentru ceea ce au facut unui cetatea italian, nu se poate domle’ sa te iei de ei ca sunt peste legile din Romania

  5. Altu Răspunde

    Unde sunt pupătorii de Broscari, să îl apere pe mafiot. Rușine Poliției Române că l-au agresat pe acest om care vine și cheltuie euroi la noi în țară, în loc să îl pupe în p..ă. Politicienii noștri capră au stat și capră vor sta mereu. Iar noi restul, ca popor ne merităm soarta, mereu am susținut străinii și ne-am trădat neamul și țara. Lingăi și trădători ,asta suntem.

  6. Aspi Rina Răspunde

    Procurorului o sa-i fie frica de RAI Uno ,de consulatul italiei si de Iohannis si o sa-si ceara cu totii scuze de la Italian !Apoi italianul o sa acuze Politia Romana ca l-au sechestrat iar opinia publica din Italia o sa condamne acest fapt !!Merda !!😁🤪

  7. Geza Răspunde

    In Ungaria nu se întâmpla așa ceva !!

  8. Aspi Rina Răspunde

    “Jurnalistii” de la presa sm considera ca italianul “traieste o drama”,pentru ca concubina moldoveanca a cerut ordin de restrictie impotriva broscarului,pentru ca ipochimenul era violent ,o batea si o viola !!De-aia cica a facut pe viteazul in romania,iar in final cica a scapat doar cu o amenda !!De parca noi nu avem destui nebuni,vrem si din import !Daca un roman facea in italia asa ceva, acum rudele acestuia ii aruncau chiftele peste gardul puscariei !!

    • altu fără bmw Răspunde

      @Aspi Rina. Deci doar revin cu comentariul meu anterior. Nevermind.

      altu fără bmw
      17 decembrie 2021 Răspunde
      Asta pomenesti e din cauza ca cei de la Raiuno s-au legat de Sosoaca.😱😨

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.