Ultima actualizare: azi, 22:26

Publicitate

Ceramic Land – materiale de calitate şi meşteri profesionişti în acelaşi loc

Ceramic Land – materiale de calitate şi meşteri profesionişti în acelaşi loc. Cauţi gresie, faianţă, uşi şi vopsele unice şi de calitate? Cum ar fi să găseşti aceste materiale de calitate şi să nu îţi baţi mai baţi capul cu meşterii şi nici cu transportul acestora?

Ceramic Land Satu Mare a găsit soluţia cea mai simplă, comodă și eficientă. Trebuie doar să te prezinţi în showroomul de pe str. Careiului nr.. vis-a-vis de mall, să îţi alegi produsele iar dacă nu ai meşter să spui că ai nevoie de un specialist care să execute lucrarea. Astfel, scapi de o grămadă de drumuri şi bătăi de cap. Ceramic Land lucrează cu o serie de meşteri profesionişti care fac lucrări de calitate.

Ce găseşti la Ceramic Land?

În showroomul Ceramic Land găseşti tot ce ţine de amenajările interioare, de la gresie la parchet, faianţă, uşi, materiale de construcţii… etc. Toate acestea sunt de calitate superioară, cum nu se prea găsesc în alte magazine. Gresiile, de exemplu, sunt rectificate, astfel că nu există riscul ca acestea să fie deformate sau imperfecte. Uşile, de asemenea sunt de cea mai bună calitate.

La Ceramic Land găsiți branduri precum: Egger, Kronotex, Swisskrono, Naturen, Erkado, PortaDoors, Paradyz, Pamesa, Zeus Ceramica și multe altele.

Totodată, la Ceramic Land găsiți tencuieli decorative, scule și accesorii.

La Ceramic Land, totul este simplu ca Bună Ziua

La Ceramic Land totul este simplu ca Bună Ziua. Intri în showroom, îţi alegi modelul de gresie sau parchet dorit, iar pentru o alegere corectă, echipa îţi oferă consultanță. Ei sunt la curent cu tot ce se întâmplă în domeniu, care sunt noile trenduri, ce se vinde cel mai bine, ce i se recomandă fiecărui client în funcţie de profil. Ca fapt divers, noua modă pentru spaţii mari sunt gresiile 60X120 cm, gama de la Ceramic Land fiind foarte diversificată pe domeniul acesta.

După alegerea modelului dorit, dacă doriţi şi execuţie scăpaţi de bătăi de cap cu meşteri şi alte materiale, precum adeziv, profile sau şipci. Meseriaşii cu care Ceramic Land au parteneriate se vor ocupa de tot, ei ridică marfa, ridică adezivul, transportă totul la locaţie, şi plătiţi doar cât se consumă. Astfel vă asiguraţi că nu comandaţi mai mult dect trebuie, că nu trebuie să fugiți după încă un sac de adeziv…

La Ceramic Land găsiți inclusiv o gamă diversificată de vopsele, aparat de nuanțat, chiar și vopseaua cu efect, care intră acum în trenduri.

Detalii mai multe găsiți:

Showroomul este situat pe str. Careiului, nr. 14, vizavi de mall

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ceramic.land.showroom

Nr. de tel: 0752190161 sau 0770641458

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.