Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Sătmăreanul din finala iUmor are nevoie de voturi. Astăzi se decide câştigătorul

Sătmăreanul Zamfir Silaghi, ajuns în finala iUmor, are nevoie de voturile noastre în această seară.

Acesta a urcat pentru prima dată pe o scenă în ediția din data de 6 noiembrie 2021 a show-ului și a câștigat admirația publicului cu numărul său de comedie.

“Prieteni, vă invit să trăiți alături de mine bucuria și intensitatea unuia dintre cele mai frumoase momente din viața mea. Finala iUmor va fi pe Antena 1 în 26 decembrie de la ora 20, iar dacă voi reuși să vă fac să zâmbiți mă puteți face și voi să zâmbesc trimițând un SMS trimis la 1313 cu textul “ZAMFIR”. Atenție însă, se poate vota doar după ce se anunță “Start vot” undeva spre finalul emisiunii, după ce au fost difuzate reprezentațiile tuturor celor 11 finaliști. Pentru că știu că va presupune un oarecare efort pentru mulți dintre voi să rămâneți pe fază până la o oră târzie vă mulțumesc de pe acum celor care intenționați să faceți acest efort pentru mine. Orice vot poate fi decisiv pentru că, veți vedea, va fi o competiție intensă. În rest, până la vot, orice like sau share poate conta enorm. Haideți să câștigăm iUmor împreună!”, a transmis Zamfir Silaghi.

Premiul iUmor 2021 are o valoare de 20 de mii de euro. La finalul serii de 26 decembrie se va afla marele câștigător al seoznului 11 de iUmor.

După 12 ediții pline de umor, pe parcursul cărora Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin, dar și Teodor Stroe, concurentul care s-a alăturat în urma câștigării semifinalei de săptămâna trecută.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.