Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

Zeci de sătmăreni cu autocare, la protestul AUR din București. Se scandează ‘’Libertate’’

Câteva sute de oameni protestează, marți dimineață, la București, față de introducerea certificatului COVID. La protest participă și câteva zeci de sătmăreni, care s-au strâns în fața Palatului Parlamentului încă de la primele ore ale dimineții.

Protestul este organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), iar liderul partidului, George Simion, susținea că vrea să adune 10.000 de oameni în stradă, la manifestația din fața Parlamentului. Câteva zeci de sătmăreni, cu mai multe autocare, au ajuns în această dimineață la București pentru a protesta față de certificatul COVID. Participanții scandează „Libertate”, „Venim peste voi”.

,,Am pornit spre București seara și am ajuns printre primii la Parlament! Libertate!”, a scris, pe Facebook, sătmăreanul Ștefan Csordas.

„Să nu voteze certificatul verde. De asta am venit. Să respingă la vot”, a spus într-un live pe Facebook George Simion, care i-a îndemnat pe oameni să vină la protest.

22 comentarii

  1. calin Răspunde

    Cat s-a platit ptr asta?

  2. dorel Răspunde

    Ai de pl mea .Polițistu bețiv îi membru aur .OMG

  3. Adi Răspunde

    Care-s romani protesteaza, cei care au trait in comunism stiu ce inseamna sa nu ai drepturi si libertati, iar acum va fi mai rau, cu vaccin sau fara..o sa ajungem sclavii lor.Doar ca multi nu cred, e mai bine acasa in caldurica, astia-s barbatii tarii..care doar se uita si comenteaza. Am prieteni in occident si se ingroasa treaba desi sunt vaccinati in numar mare, nu-i intereseaza, isi bat joc de ei!Ati auzit nu..si cei cu 2 vaccinuri anul acesta…la anul de la 0…alta tura..daca inghititi galusca! Stati in casa..asta e sloganul lor!!!

  4. Gheorghe Răspunde

    Stai puțin ca de acuma începe circul.Au venit o grămadă de aurari de peste hotare.Nimeni și nimic nu-i va determina sa stea în carantina.Dacii liberi se vor aduna la bucale ca să lupte impotriva impostorilor care ne iau libertatea de a putea sta cât vrem cum vrem si când vrem la Mall,bufet,și în alte locuri de mare cultura pentru dacii liberi.Nu se poare dom’le,ce-i asta?…libertatea este buna chiar dacă nu ai nimic pe masa,chiar dacă nu-ti ajung banii de cheltuieli lunare,chiar dacă dețu de palinca s-o scumpit ca-ți vine sa-l ții la sân înainte de a-l da pe gât.Libertate vrem,cu mațu gol,cu buzunaru,gol….suntem dacii liberi.Credeti ca cineva o sa plătească vreo amenda pentru nerespectarea carantinei?….suntem în romanica și aici aproape totul este posibil.

  5. Delia Răspunde

    O expertă în pandemii care a lucrat pentru Organizația Mondială a Sănătății (OMS) între 2009 și 2013 și-a exprimat, într-un interviu acordat unui site de știri norvegian, îngrijorarea că injecțiile Covid nu sunt deloc vaccinuri, ci, mai degrabă, „un experiment biotehnologic sintetic”În vaccinuri se observă grafen, paraziți, metale… Prin urmare, ar trebui să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile Covid. Cei care continuă ar trebui să fie urmăriți penal”, a declarat dr. Astrid Stuckelberger pentru site-ul norvegian de știri Hemali.no.Fosta angajată OMS crede că există multe falsuri și escrocherii în știința oficială, precum și în sistemele întrebuințate de aceasta. Doctorița a dat ca exemplu testul PCR, afirmând că acesta este ineficient.Fapt pe care l-au recunoscut și CDC din SUA, care au renunțat la această metodă de testare din pricina inexactității sale. Ea susține că medicii sunt plătiți pentru a declara că decesele sunt cauzate de Covid chiar și atunci când nu se efectuează o autopsie și chiar și atunci când cauza decesului nu are legătură cu coronavirusul.Dr. Stuckelberger a declarat că, din 2012 până în 2020, obiectivul GAVI a fost de a vaccina cât mai mulți oameni. Se spune că GAVI a propus un plan de acțiune la nivel mondial pentru imunizare pentru perioada 2012-2020. În această perioadă, GAVI ( Alianta globala pentru vaccinare) a avut un control total asupra situației, iar Gates s-a ocupat de vaccinare.Dar apoi lucrurile nu au funcționat, au fost nevoiți să creeze o pandemie”, a spus ea citând o lucrare realizată de profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stamford, care a constatat că mortalitatea în 2020 nu ar fi mai mare decât a fost în anii precedenți.„Totul este o minciună, nu există pandemie. OMS recunoaște că mortalitatea nu este mai mare, dar nu declară că „pandemia” s-a încheiat”, a mai spus ea.
    Oare de ce populatia nu asculta parerile celor care chiar au habar ce se intampla si ii asculta pe asa zisii medici care n-au nicio treaba cu sanatatea noastra? GAVI a avut un control total asupra situației, iar Gates s-a ocupat de vaccinare.

    • Techno Răspunde

      @Delia , tot aici esti , mars la bucatarie !
      Chestia cu grafenul l-a inventat un spaniol ,chiar a recunoscut si s-a mirat ca idea fake s-a raspandit neasteptat de repede.
      Toate chestiile de tine sunt impachetate stintific ca sa obtina maxima credibilitate , tipic pt organizatii cu interese obscure ,de care nu ai habar , dar ajuti cu raspandirea , deci esti o proasta refolosita !
      Grafenul este un material nou , abia se cauta utilizare , cel mai mare succes va avea in bateriile electrice si supercondensatori .
      Teflonul ce se desprinde incet de pe tigai este mult mai periculos !!!.
      Stiinta nu e pt prosti !

    • bacteriolog Răspunde

      Da , se doreste vaccinarea , pt ca numai asa se poate scapa de pandemie , orice timp risipit duce la mutarea virusului si prelungirea pandemiei .Pierderile umane ,economice ,sociale sunt mult mai mari decat vedem noi ,toti doar dau din gura ce bani face Pharma…..Da face bani ,ce vor fi folositi la noi cercetari si medicamente , momentan se lucreaza la tehnologia ARN pt un vaccin impotriva cancerului .
      Pandemia era terminata daca intr-un an de zile era vaccinata toata lumea .Momentan se lucreaza intens la varianta optimizata antiOmicron….

    • Eu Răspunde

      @Delia ,ia si tu o carte si mai citeste si tu un …roman ! Lasa asta cu Covid-ul !

    • *96 Răspunde

      “În vaccinuri se observă grafem, paraziți, metale…..etc”. Iar la mulți nu se găsește in cap nimic, din păcate, doar gheyți și cipuri …

      • *96 Răspunde

        Săracu’ de mine! I-auzi gheiți și chipuri! E zeamă de varză acră ce-i sub țeasta mea! Aduceți repede doza 4 de vaccin ca să mă trezesc!

        • Hotz 96 Răspunde

          Grafenul (pron. grafen]; variantă: grafenă) este varianta bidimensională a grafitului; este format dintr-un aranjament planar (bidimensional) de atomi de carbon dispuși într-o rețea hexagonală.

          Pt prosti,: grafitul este folosit si ca mina din creion…

          • covid 22

            Da nu-i așa că nu-ți bagi mina de creion în organism, nici măcar în ochi? Grafenul seamănă ca și compoziție cu grafitul, așa cum diamantul are aceeași compoziție ca și diamantul. Atunci oare de ce nu se fac bijuterii din grafit? Oare de ce? Că tot carbon îi și ăla! Ce nu bagi la cap că acest grafen dacă este în vaccin de fapt nu știu ce caută acolo și ce rol are! Pentru că logic vorbind nu prea îi văd rolul ori scopul! Acest carbon este infinit de stabil și aici se crează o problemă mare că nu reacționează, nu intră în soluție și nu se elimină. Pricepuși mină de creion???? De fapt dacă așa e ce caută acolo? Că dacă logic nu are un rol atunci de ce s-a băgat acolo? Na,acum ți-am dat temă de gândire! Te rog frumos nu-mi răspunde cu ceva articol copiat din biblia diji că oricum nu citesc. Păstrează-l pentru tine, bine?

    • @ Delia Răspunde

      Exact acest text l-am primit pe whatapp, circula, si incultii cred, este bine ” ambalat”, cine are cunostinte reale nu crede gogomaniile astea. Adica o firma care are nume, renume se risca sa puna paraziti, metale, grafen (???) sa-si strice reputatia si afacerea, nu vezi ca ceva pute in tot? Ca ar fi mai simplu de pus in apa potabila, mancare, vitamine, ca oricum se consuma intens mai nou?

    • @ Delia by wiki Răspunde

      Mai multe articole și postări pe platformele social media afirmă că „oxidul de grafen” este prezent în vaccinul Pfizer împotriva Covid-19 și citează un studiu al unui profesor de la Universitatea din Almeria, Spania. Experții au confirmat că nu există dovezi privind prezența acestor substanțe în vaccinul Pfizer – sau în vreun alt vaccin disponibil.[4]

  6. Gheorghe Răspunde

    Delia,uite ca vad pe cineva super foarte documentat…totul,,ca la carte” Deci nu-i nimic real,nu-i adevărat ca gripa covid te pune la pat și ramai fără aer,ca după ce ai scapat(dacă scapi)corpul suferă o grămadă de modificări,organismul slăbește și dacă mai ai anumite boli(nu foarte grave)se accentuează,se agravează.Nimic nu-i adevărat este doar o închipuire,oamenii sunt manipulați(prin telepatie,6G??)sa-i doară sa moara….manipulați de Gates….răul răilor.Esti doxă de informație și ma mir ca încă nu te-a văzut nimeni sa te pună responsabila de ceva,orice acolo un loc călduț….da nui târziu și io zic sai scrii lui Sosokina Balerina!Sigur o sa ai mare succes și poate te ia sub aripa ei protectoare doar ca va trebui sa te vaccinezi la fel ca și ea,altfel n-ai spor!!!

  7. Eu Răspunde

    Alo Jandarmeria! Scoateti-ma gazele pe ei ! Sau astea sunt ai vostri ?!

  8. ioana Răspunde

    Nu , nu e Adi Stef cu ei. Nu, nu poate fi Adi stef cu ei!

    • flavius Răspunde

      @ioana, ba da este chiar el cu prieteni noi! Altfel nu prea avea sanse sa ajunga in Bucuresti! Politica e cwra!

  9. satmarean Răspunde

    Niște boschetari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.