Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

A ‘’zburat’’ cu BMW-ul pe șosea. Sătmărean prins de radar cu 175 km/h, în Baia Mare

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în vederea asigurării unul climat de siguranță a traficului rutier pe bulevardul Independenței din municipiu au surprins cu aparatul radar un conducător auto din Negrești-Oaș, în vârstă de 33 ani, care a fost înregistrat cu aparatura video radar circulând cu viteza de 175 km/h, informează vasiledale.ro.

Potrivit sursei citate, acesta era la volanul unui BMW Seria 6 și s-a crezut ”avion” pe bulevardul unde viteza maximă de deplasare este de 70 km/oră.

Sătmăreanul a fost sancționat contravențional de către polițiștii rutieri băimăreni cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsură complementară i-au reținut permis de conducere pentru 90 de zile.


Sursa: vasiledale.ro

6 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Alta stire de kakat.

  2. Normalul Răspunde

    Aproximativ din 500 in cini sute de metri este cate o trecere de pietoni. Sa mergi cu 175 la ora pe acest drum cred ca poate fi considerat act terorist. Acesa ( nu pot sa-l numesc OM ), ar trebui sa faca puscarie ca sa invete minte. Si sa nu i se mai dea permis de conducere pe viata.In jocurile video cu care a crescut omori oameni si dai reset joc. Dar in viata reala nu este asa. Nu stiu daca acesta este capabil sa faca diferenta.

  3. jean Răspunde

    Si in SATU MARE exista un imbecil care circula cu unBMW negru, de prin 1994, pe podul GOLESCU, fara sa acorde prioritate, face slalom, scoate un zgomot infernal ,toba modificata,nu stiu cum a trecut testul la ITP, SI politia NU SE SESIZEAZA , SAU NU VREA SA BAGE DE SEAMA ACEST PERICOL PUBLIC

    • Ion Răspunde

      Unu cu BMW seria 7 din ani 90 cu numere roși ? Dacă de el zici din Ianuarie 2021 tot cu numere roși merge probabil nu are bani impozit asigurare mașina veche cu motor mare.

  4. jean Răspunde

    Este un 520 motor 6 cilindri, cu eleron pe spate, genti late, uneori e condus de o gagica, dar si ea merge agresiv, are numere normale SM, DECI E INMATRICULAT, se crede SCHUMACHER

  5. Nae Răspunde

    Reclama-i gratuita, plateste amenda, vinde cosmelia si isi ia doua….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.