Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Circulație în condiții de iarnă în județ. Drumuri acoperite de zăpadă și șoferi nemulțumiți

Circulație în condiții de iarnă în județul Satu Mare. Drumurile sunt acoperite de zăpadă, iar șoferii se plâng de lipsa utilajelor de deszăpezire.

Unul dintre cititorii PortalSM ne-a trimis imagini pe adresa redacției cu starea drumului județean 109 M Halmeu – Tarna Mare. Acesta spune că e a doua oară când drumul nu este curățat: ,,În data de 24 decembrie tot așa a fost. Au venit să curețe drumul după ce au fost vreo trei accidente”, spune sătmăreanul.

15 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    S-a anunțat din timp că sunt pregătiți! Ce vă mirați? Termină partida de șeptică și vor ieși cu utilaje! Și dacă nu până la vară zăpada se va topi oricumi! Băieții s-au pregătit intens sufletește, și-au suflecat mânecile doar că se pare că la zăpadă nu s-au așteptat? La fel și pe data de 24.12! Interesant e că valul 5 de la covid vine mai ceva ca mersul trenurilor! Ce bine se știe exact când vine! Dar de plecat nici unul nu pleacă! Oficial încă nu am auzit încheierea nici unui val !?!? În aceste momente artistice se gândește omul de rând că oare de ce vă ținem și oare de ce vă plătim! Oare de ce, specialilor???
    Ar trebui ziariștii să ceară oficial cum se decontează aceste acțiuni de deszăpezire inexistente. Sunt societăți aflate sub contract cu autoritățile și bag seamă că vor apăsa bine de tot pixul la momentul oportun la factură! Că doară au muncit, nu??? Și până la urmă e vioba de bani publici.

    • Unu Răspunde

      Iarna nu-i ca vara, bre…mai ușurel, nu tot plânge atâta..La 2 cm de zăpadă, unii faceți pe voi….șoferi de carton..!!!

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Nu e vorba de ia. Pe cât pariu că Florisal va depune o factură de deszăpezire de toată frumusețea? Și pentru ce să plătim dacă nu fac nimic? Ai uitat cum se circula exact în 24? Nu e vorba deloc de mărunțiș!

      • bre Răspunde

        @Unu, bre! Nu-i bai că Florisal nu-și face treaba și amenda aia de un miliard de lei vechi dat de trei ani de zile an după an plătim noi? Nu-i bai! Acum și asta? Nu-i bai! Avem noi bani bugăt ca să nu cumva să-l deranjăm pe extenismanu’? Ce ar fi dacă toată lumea ar face la fel? Să zicem de exemplu Apaserv sau Electrica ar zice că au obosit și nu mai furnizează ce spune în contract? Nu că și așa nu și-ar face de cap dar ei măcar aproximativ își fac treaba! Deci, nu aud?

    • Magaru Răspunde

      Ce prost esti, inca tot la idea fake ai ramas ca pandemia e facuta de politicieni.
      Este sinolu si ligic :combinatia de relaxare cu sarbatoare cand oamenii umbla si se viziteaza mai mult, intre rude si prieteni nimeni nu poarta masca, plus cei veniti acasa, mai ales tineri care “misuna” intens, duce inevitabil la un nou val.
      Da antivaccinistii trebuie sa gaseasca peste tot dovezi ale conspiratiei.

      • @Magaru tot magar ramane chiar daca se viseaza pursange englezse crede Răspunde

        @Magaru, nu dar autoritatile asa cum sunt ele si institutiile inclusiv cele internationale care au inghitit mai mult de o gramada de fonduri, enorm de multe fonduri au facilitat raspandirea pandemiei de la bun inceput. Eu nu sufar de sindromul Stockholm ca sa mai si aplaud killerul meu. Tu ce faci e treaba ta dar nu obliga pe altul ca sa gandeasca cu capul tau ca nu merge.

  2. 🌑 Răspunde

    Fiecare om face cum vrea sau poate… Dar majoritatea oamenilor latra doar.
    Eu, in viata daca nu sunt multumit de ceva,urmez doua reguli: ori fac in asa mod sa nu platesc , ori daca nu pot, protestez…dar in viata sunt diverse caractere ,cei ce pot si restul.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Buuun. Și în cazul când primăria închide ochii ce sugerezi? Deszăpezirea se plătește direct, nu apare pe factură la noi dar tot din banii noștri este, din impozite. Deci? Și e vorba de foarte mulți bani totuși.

  3. Io Răspunde

    Io zik că poate ar trebui să cerem să se dubleze tarifele la deszăpezire. Că poate atunci Florisal va și face ceva. Poate.🤔😱🥴

    • Tata Răspunde

      In articol este vorba de drumurile din județ -zona Tarna Mare.Ce caută Florisalul acolo ? Nu-i curățat că nu au plătit florisalul 🤣🤣🤣

      • Io Răspunde

        Bine. Dar eu vorbeam de oras. Tu esti multumit de prestatia Florisal. Cat cotizeaza la tine?

  4. Pro Florisal Răspunde

    Mai cainilor ce latrati aici nu vedeti ca in articol e vorba de judet, unde nu Florisalul curata drumurile. Latrati in vant puturosilor. Eu la ora 10 am vazut dumurile curatate in oras. Nu poti sa faci asfalt uscat in 2 ore. Iarna nu-i ca vara.

  5. H&R Răspunde

    Azi dupa masa pe traseul Halmeu-Fordulau m-am intalnit cu un camion de deszapezire… tractat. Adica tractat de un alt camion. Se mai intampla, ce sa zic… mai ales iarna.

  6. Mda Răspunde

    De unde atatia infecti? Clar nu mai cred in vaccinare… ….
    Aaaa,nu se vorbeste de covid? Upssss..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.