Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Accidente de muncă în Satu Mare: Bărbat cu piciorul fracturat, femeie cu glezna luxată

Ieri, 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Vetiș, în timp ce se afla la serviciu, a alunecat pe trotuarul din curtea societății unde își desfășoară activitatea, și s-a accidentat, fracturându-și piciorul.

Persoana în cauză a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Tot ieri, 20 ianuarie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la faptul că, o femeie, de 44 de ani, din Satu Mare, în timpul orelor de serviciu, a călcat strâmb, luxându-și glezna. Femeii i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Verificările în ambele cauze continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. unu Răspunde

    astea sunt prostii si eu am cazut in curte si e accident de munca???

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Da’ nu mai bine faceti dosar penal pentru criminalii care nu au curatat trotuarul si astfel au subminat economia nationala/locala?

  3. 007 Răspunde

    Pentru cei care se pricep la toate si in GENERAL la nimic,adica nulitatile cu pareri,care se vor ,,destepti” pentru PROSTI SI NU SUNT PUTINI(mai ales pe acest portal),ar trebuii sa stie ca ACCIDENTUL DE MUNCA ESTE LEGIFERAT CA O INDISPONIBILITATE FIZICA SI/SAU PSIHICA,CREATA PE UN TRASEU PRESTABILIT LA ANGAJARE,DE LA DOMICILIU LA FIRMA SI INAPOI.

  4. robert Răspunde

    Aici tin sa te contrazic -Alunecarea sau caderea in incinta firmei in interior sau exterior cauzat de anumite obstacole (alunecare pe zapada -gheta sau suprafata alunecoasa ,spalata proaspat ,impiedicare de un anumit obstacol) se considera accident de munca.

    • @robert Răspunde

      @robert, si inclusiv daca suferi un accident in drum spre si dinspre locul de munca catre domiciliu tot accident de munca se considera si mi se pare si normal asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.