Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Oamenii străzii au nevoie de ajutor! Sătmărenii, rugați să doneze șepci, pături sau pantofi de iarnă

Oamenii străzii au nevoie de ajutor! Serviciul de Ajutor Maltez îi roagă pe sătmăreni să doneze șepci, fulare, pături sau pantofi de iarnă.

,,Strângem şepci, eșarfe, pături călduroase și pantofi de iarnă pentru bărbați (min. 42 și mărimi mai mari). Vă rugăm, dacă aveți un asemenea articol acasă care nu vă mai este necesar, dar încă este în stare bună, adu-l la noi. Am avea mare nevoie de ele în cadrul programului nostru prin care ajutăm persoanele fără adăpost! Haideți să ajutăm împreună!”, este anunțul făcut de cei de la Serviciul de Ajutor Maltez.

Donațiile pot fi depuse în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00, la sediul Serviciului de Ajutor Maltez, Bulevardul Traian, nr. 31.

 

2 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    de ce cereți ajutor degeaba ?? Majoritatea oamenilor străzii SUNT APTI DE MUNCA. DAS Satu Mare ii ajuta cu masa și casa dar putini dintre ei vor sa muncească. Nu credeți ca ar cam trebui sa se înceteze cu toate ajutoarele sociale și sa mai și muncească??? Este nevoie de forta de munca în tot județul. Dar ei nu vot sa muncească ca foar primesc ajutoare. Acum și în penitenciare au condiții mai bune decât în căminele de bătrâni ( vorbesc de cele de stat). Mai incetati cu ajutorarea leneșul.

  2. Anonim Răspunde

    Oferta de munca este de la organizați (firme ) neperformante ,care nu pot plăti munca la un nivel unde poți sa te intreti din 40 ore pe săptămână .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.