Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

APEL UMANITAR | Casă distrusă de flăcări. Familia are nevoie de ajutor

O familie din municipiul Satu Mare a rămas fără acoperișul casei în care locuiesc, după ce acesta a ars, ieri, în proporție de 80%. Asociația Eliezer face apel către comunitate pentru a îi ajuta pe aceștia să își refacă casa.

„Dacă doriți sa sprijiniți această familie puteți sa va deschideți inima apelând la numărul de telefon al familiei Roman: 0742854375. Dumnezeu sa le poarte de grija!”, este mesajul celor de la Eliezer.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat, ieri, să intervină pentru lichidarea incendiului. La fața locului s-au deplasat 12 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizat, la nivelul acoperisului. În urma incendiului au ars acoperișul în proporție de 80%, mobilierul, un televizor și materialele textile dintr-o încăpere.  S-au degradat o ușă și 2 geamuri.

Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic  provenit de la o sobă fără acumulare de căldură (metalică).

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Iara o casa ca o groapa de gunoi de undeva din Congo. Poate a facut autoaprindere. Iar pozele cu mortul pe digul Somesului de ce ati pus acolo? Sa avem mai multa mila?
    Fantastic ce greu e meseria de jurnalist… sau jurmalist.

  2. joliku Răspunde

    Las’ ca avem prefectura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.