Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Incnediu la Carei. O casă şi un autoturism, distruse

Incnediu la Carei. În această noapte, în jurul orei 00:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la acoperișul unei case de locuit, pe strada Tireamului, din municipiul Carei.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizat, la nivelul acoperișului.

Reacția promptă a pompierilor a salvat propagarea incendiului la două case de locuit, situate în imediata vecinătate.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

A ars acoperișul casei în totalitate și s-au degradat un autoturism, interiorul imobilului, mobilierul și electrocasnicele.

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Alooo!!??? Asa zisii “jurnalisti” din cauza sutelor de stiri de o importanta impresionanta au zis ca la Carei a fost un “incnediu”!! Ce naiba ii ala?!?!

    • H&R Răspunde

      Probabil ceva legat de foc sau scanteie. Chiar asta am vrut sa intreb si eu. Poate e incendiu lovit de covid.

      • ... Răspunde

        Cine știe? În ziua de astăzi poate mai nou și incendiul face mutații ca și virusul? Incnediu= incendiu înecat??? Sau ziariștii lui pește prăjit duc un război surd și cam degeaba cu limba maternă? Oare nu vor să meargă puțin prin Ucraina ca să vadă ce se întâmplă cu limbile minorităților de pe acolo și poate atunci vor prețui mai mult ce au aici acasă și pe gratis????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.