Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Campania pentru îmbunătăţirea traficului rutier, pe final. Se mai pot trimite propuneri

Campania ” Împreună îmbunătățim traficul din Satu Mare!” se apropie de final. Dacă nu aţi apucat, mai aveţi posibilitatea să trimiteţi propuneri la adresa [email protected].

Campania “Împreună îmbunătățim traficul din Satu Mare” este organizată de către reprezentanța Volkswagen-Skoda-Seat Satu Mare și PortalSM. Propunerile vor fi prezentate responsabililor cu siguranța în trafic, iar cele mai bune idei au toate șansele să fie puse în practică, Primăria Satu Mare fiind partener al proiectului.

Toți cei care vor contribui la acțiune cu sugestiile lor vor primi cadou câte un tricou model Campionatul European de Fotbal, din partea reprezentanței Volkswagen-Skoda-Seat din Satu Mare. Si asta nu e tot! Reprezentanța Volkswagen-Skoda-Seat va oferi premii săptămânale și Premiul Special al campaniei.

Mergem, zi de zi, pe străzile orașului, fie pe jos, fie cu mașina, și mereu observăm câte un detaliu din trafic care ne atrage atenția și considerăm că poate fi îmbunătățit. De aceea, acum, cititorii PortalSM, au ocazia să își spună părerea și să își expună ideile legate de cum ar putea fi traficul sătmărean mai fluid, mai sigur sau mai puțin aglomerat.

Nu așteptăm generalități sau poze cu mașini parcate prost, ci idei concrete, cu locații exacte și descrieri explicite. Astfel, propunerea ta va fi ușor de înțeles pentru ceilalți cititori, dar și pentru membrii comisiei de circulație.

Fiecare propunere va fi recompensată cu un tricou, iar la sfârșitul fiecărei săptămâni a acțiunii vom extrage câte trei premii săptămânale, iar la sfârșitul acțiunii va fi extras și Premiul Special.

Premiile oferite de reprezentanța Volkswagen-Skoda-Seat din Satu Mare, constă în:

Premii Săptămânale: 3 VOUCHERE DE DISCOUNT 10% – prin acest voucher beneficiezi de o reducere de 10% atunci când apelezi la serviciile de mentenanță, întreținere sau reparație a autovehiculului tău, în cadrul service-ului autorizat al reprezentanței Volkswagen-Skoda-Seat din Satu Mare.

Premiul Special: UN VOUCHER DE REVIZIE – prin acest voucher beneficiezi de o revizie gratuită, constând într-un schimb complet de ulei și filtre (ulei, filtru ulei, filtru combustibil, filtru aer și filtru polen) pentru autovehiculului tău, în cadrul service-ului autorizat al reprezentanței Volkswagen-Skoda-Seat din Satu Mare.

Așa că, dacă uneori simți că îți vine să urli din cauza traficului sătmărean, ai acum șansa să te descarci.

Trimite-ne ideea ta realistă și concretă, iar noi ne vom asigura că ea va ajunge la persoanele potrivite. Ajută-ne să îmbunătățim traficul din Satu Mare și să ne păstrăm sănătatea mintală atunci când circulăm pe străzile orașului nostru. Așteptăm propunerile tale pe adresa [email protected].

Acțiunea durează trei săptămâni, si se va desfasura în perioda 10 – 30 ianuarie 2022.

Premiile vor fi ridicate de la Studioul PortalSM, situat în Piața Eroii Revoluției nr. 5.

5 comentarii

  1. SM Răspunde

    Prezenta mai vizibila de politisti in oras, in caz de abateri sa fie profesionisti in aplicarea legii, impartiali si obiectivi, corecti si sa acopere tot orasul, nu ca si acum , in continuare pe str. Alecu Russo se circula pe contrasens, sensului UNIC, cu viteza excesiva de multe ori iar acum nu au mai intors ‘desteptii’ semnele de circulatie la capatul sensului unic ci pur si simplu au DARAMAT-o pe str. Alecu Russo ! Daca ar sta 2-3 zile pe str. Alecu Russo si ar amenda pe cei care nu respecta legislatia rutiera, cred ca ar descuraja pe multi si poate s-ar rezolva situatia, pe langa faptul ca ‘planul de amenzi ‘ ar fi realizat cel putin pt. o luna ca sa fiu rautacios …

    • altu fără bmw Răspunde

      @SM, la oricare stop semaforizat sau trecere de pietoni în zece minute se pot da 20-30 de amenzi. Și asta fără să fii răutăcios și fără să cauți nod în papură la șoferi. Pe străzi funcționează legea junglei iar codul rutier a devenit lectură facultativă care trebuie uitată cât mai urgent. Că s-a ajuns în halul ăsta este în mare și vina celor de la rutieră.

  2. Pop Răspunde

    Dacă s-ar monta unul sau doua semafoare pe V. Lucaciu între Policlinica CFR și Biserica Ortodoxa, care ar fi corelate cu semaforul din fata Liceului Economic, nu s-ar mai produce dimineața ambuteiaje la sensul giratoriu din fata Finanțelor.(Când se face roșu la semaforul de la Liceul Economic, autovehiculele care vin de pe Podul Decebal și se îndreaptă spre Centru se opresc la cele trei treceri de pietoni aflate intre Policlinica CFR și Biserica Ortodoxa. Cine circula in zona cred ca înțelege despre ce este vorba.)

  3. ? Răspunde

    Nu te supara SM, de cand si unde sunt indicatoarele cu sens unic pe Alecu Russo? Sunt curios sa merg sa le vad…

  4. ? Răspunde

    @SM , Si daca zici ca au daramat-o, de ce nu anunti autoritatile ? Ar fi important, zic eu, daca doar tastezi “pe `net” ce rezolvi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.