Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Casa de Cultură din Ardud va fi inaugurată cu un spectacol de muzică. Adda, cap de afiș

Noua Casă de Cultură din Ardud va fi inaugurată cu un spectacol de muzică. În cadrul evenimentului care va avea loc în data de 15 ianuarie vor performa Ad Libitum și Amadeus, cap de afiș fiind îndrăgita cântăreață Adda.

,,Ziua de 15 ianuarie, aleasă ca Zi a Culturii Naţionale, reprezintă data naşterii poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu, motiv de bucurie și mândrie națională. Anul acesta, data de 15.01.2022 va capăta pentru orașul Ardud semnificații particulare fiind momentul inaugurării oficiale a Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea”, un proiect de suflet finalizat prin construirea unui edificiu cultural impresionant prin arhitectură, dotări și facilități”, spun organizatorii evenimentului.

Spectacolul inaugural al Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea”, organizat de Primăria și Consiliul Local Ardud, va începe la ora 18.00. Din program vor face parte trupele Amadeus, AdLibitum și îndrăgita interpretă ADDA.

,,Din păcate, rigorile pandemiei ne obligă să organizăm evenimentul cu 50 % din capacitatea sălii de spectacol și să respectăm cu strictețe prevederile legislative de prevenire și combatere a infectării cu COVID-19”, spun organizatorii.

Accesul la spectacol este gratuit și se face pe bază de rezervare în limita locurilor disponibile. ,,Menționăm că reglementările în vigoare fac impetuos necesar Certificatului Digital / testul PCR sau dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile”, mai spun organizatorii.

Rezervarea locurilor se face la nr. de telefon 0725.216.546 sau direct la Primăria Ardud, între orele 09.00- 15.00 până în data de 13 ianuarie 2022.

Programul oficial:

Ora 10.00: Ceremonia oficială de inaugurare;

Ora 13.00: Atelier de artă teatrală dedicat copiilor, susținut de actorul Răzvan Chelaru;

Ora 18.00: Spectacol inaugural.

 

2 comentarii

  1. Vlad Răspunde

    Cozma Adrian nu participă lui ii place sa se tragă în poza la bâlciuri!!!?

  2. Bucuresti Răspunde

    cu cal nu are acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.