Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Centura de ocolire va fi deschisă în totalitate la primăvară

Centura de ocolire a municipiului Satu Mare va fi deschisă în totalitate traficului rutier în această primăvară. Subprefectul Radu Bud a declarat că totul depinde de condiţiile meteorologice, fiind nevoie de turnarea asfaltului.

“Avem un antreprenor care în orice moment găseşte motive care să mai tragă de timp şi să mai amâne. Ne-am obişnuit cu el şi ne-am învăţat minte, în fiecare zi stăm în stapele lui şi îl tatonăm. Domnule ministru, vă promit că anul acesta, câte de repede, într-o lună, două, cum permite vremea, vă reinvităm la deschiderea variantei de ocolire. Mai există doar o singură problemă, câteva straturi de asfalt care necesită un plus cinci grade timp de vreo două, trei săptămâni”, i-a spus prefectul Radu Bud ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, la festivitatea de inaugurare a noii Prefecturi.

Traficul pe Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare s-a deschis între km 9 și km 13, respectiv porțiunea între DN 19 Drumul Careiului și DN 19A Strada Aurel Vlaicu, tronson care include și noul pod peste râul Someș, în toamna anului trecut.

 

 

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Sau de pastele cailor. Nu prea cred ce zice/promite dar o sa vedem, asa a spus si orbul.

  2. Gelu Răspunde

    Cozma pregătește calul,sa dai o tura pe cetrura!

  3. Toman Răspunde

    Bud esti cel mai prost din prefectura, V ati strans toti anu trecut pe centura sa va laudati ca ati dat si voi 2 km in folosinta, jos buda jos kerrskeny care face blat cu TAR si merge cu punga de bani la el acasa,

  4. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Cozma e interesat ca lucrarile să se termine cât mai târziu. El și Beny Kira au utilaje închiriate la italieni. Fiecare lună în plus îi aduce o grămadă de bani.

    • Sâcă Răspunde

      Hai să fim optimiști…..Și la urma urmei, și mulțumiți, noi aproape toți suntem beneficiari, întradevăr pe cei cu ștraful îi cam nemulțumește, dar sânt minoritari.

  5. GemeZamfirescu Răspunde

    Wow ce veste !Boss zis și ChelBoss,pai tu și freza ta strălucitoare ne spune-ți ca se tot deschide de vreo doi ani!Acu ce faci,bagi vrăjeala la nivel înalt,după ce ai aburit poporu vreo doi ani ai trecut și la aburit miniștrii? Poate ți-o iei in freza!Tot un turnător nenorocit ai rămas băi chelosule !

  6. Eu Răspunde

    ” Mai există doar o singură problemă, câteva straturi de asfalt care necesită un plus cinci grade timp de vreo două, trei săptămâni”, i-a spus///PREFECTUL RADU BUD///ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, la festivitatea de inaugurare a noii Prefecturi.” Cine a spus ? Prefectul Bud? De cand este Bud prefectul ? Mai frate,chiar cine este prefect la Satu Mare ?

  7. radical2 Răspunde

    Se simte lipsa lui Drula. Apar intarzieri. Iar conduatorii PNL-isti, PSD-istii tot prostesc oamenii si munca zero. O vor tot amana pana la pastele cailor.

  8. Alexandrova Răspunde

    Da în primăvara. Dar nu zice și anul.

  9. Black Răspunde

    Inca lipsesc parapeti de izolare fonica in dreptul caselor de pe str. Alunului, care apropo… nu e asfaltata. Observam cu buvurie ca sunt montati in dreptul terenului arabil pe distanta suficienta. Mai este mult de lucru, domnilor prefecti si subprefecti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.