Ultima actualizare: azi, 11:34
Locale

Cetățeni armeni, cu vize false de Polonia, opriți de polițiști în vama Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au depistat doi cetăţeni armeni care au încercat să intre ilegal în România, având aplicate vize false în pașapoarte.

În data de 18 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-au prezentat pentru a intra în România doi cetățeni din Armenia, în vârstă de 40, respectiv 42 de ani, pasageri într-un autoturism înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră cei doi au prezentat pașapoarte în care erau aplicate vize cu însemnele autorităţilor din Polonia. Existând suspiciuni în ceea ce priveşte autenticitatea vizelor în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că acestea nu sunt autentice, motiv pentru care cetățenii sunt cercetați acum pentru uz de fals și intrare în țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Celor doi cetățeni armeni nu li s-a permis intrarea pe teritoriul României fiind cercetaţi pentru uz de fals şi intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.