Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Coronavirus Satu Mare: 273 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 14.088 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 5.283 mai puțin decât în ziua anterioară. 1.400 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.547 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 22.01.2022 (10:00) – 23.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 22 de decese (13 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Maramureș, Neamț și Olt.

Dintre cele 22 de decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă  50-59 ani, 6 la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 la categoria de vârstă 70-79 ani și 9 la categoria de vârstă peste 80 ani.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 5.958, cu 410 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 599 de persoane, cu 17 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 599 de pacienți internați la ATI, 76 au certificat care atestă vaccinarea.

24 comentarii

  1. Big Pharma Răspunde

    Pfizer este o gloata de pungasi mizerabili care de peste trei decenii au fost implicati in numeroase scandaluri.

    In 2009 Pfizer a trebuit sa plateasca 2,3 miliarde de dolari in penalitati pentru comercializarea ilegala de valdecoxib!!!!!
    In 2011 Pfizer a fost dat in judecata pentru experimente umane facute pe copii in Africa. Pfizer a platit aproape 80 de milioane de dolari in despagubiri in urma procesului inaintat!!!!
    In 2013 Pfizer a trebuit sa plateasca aproape un miliard de dolari in despagubiri unor clienti care s-au imbolnavit dupa ce au folosit produse care contineau AZBEST!!!
    In 2014 Pfizer a trebuit sa plateasca din nou aproape 500 de milioane de dolari in penalitati pentru comercializarea ilegala de rapamicina. In urma anchetei a reiesit ca Pfizer oferise investitii si sume de bani unor medici care faceau reclama la produsele cu rapamicina!!!
    Tot in 2014 Pfizer a fost dat in judecata pentru comercializarea ilegala de medicamente precum Bextra, Lyrica si Geodon. Anchetatorii au descoperit ca Pfizer platea in jur de cinci mii de medici ca sa faca publicitate la aceste produse!!!
    Dupa toate aceste scandaluri si condamnari in instanta, cum mai poate cineva sa puna baza pe onestitatea si integritatea acestei companii? Si cate exemple se mai pot da vizavi de onestitatea lor? Si astea sunt faptele probate si savarsite numai si numai de Pfizer!!! Sa nu cumva sa credeti ca Moderna sau Johnson sunt mai cuminti!
    Haideti copiii, repede la vaccin! E la promotie fara numar, fara numar! A venit Mos Craciun cu vaccinul salvator! Numai EL le poate produce, numai EL ne poate SALVA! Oare de ce am impresia ca toata povestea asta schioapata rau???

    • ... Răspunde

      Acum ca e democratie, poți să faci #i vaccin Sputnik si Sinofarm, si Johnson, si Astra Z…
      Ce te agiți?
      Ai luat aseara Viagra de la Pfizer si tot nu s-a sculat?

  2. H&R Răspunde

    https://www.youtube.com/watch?v=wYf4j7IC2EU&ab_channel=DoktorG%C5%91d%C3%A9ny

    Este pe limba maghiara!!!

    Dar mare respect pentru Dr Rusvai Miklos, si se pare ca deja se vede destul de bine conturul tunelului!
    Aaah si bineinteles cei care stiu cine este acest doctor, intradevar virusolog.
    Deci putem pune punctul pe i.

    • R&H Răspunde

      Si omul asta este unul care da din gura pe motive politice, reclama antivaccinista pentru ca guvernul Orban este pro vaccinare.
      Si la inceput prima minciuna, de la care am tras concluzia ca si asta este un om care vorbeste in interesul altora..(opozitia)
      Cica trecerea prin boala ofera cea mai tare imunitate si te apara de o noua infectie. Daca ne uitam vedem zilnic mii de oameni reinfectati.
      Si nu zice nimic de cei care decedeaza in urma infectarii.
      E ca si : hai sa legalizam bautul la volan, si cei ce raman vor fi o generatie de norocosi.

      H&R, si tu pui botul la tot felul de fake stiri. Da asa sunt antivaccinistii, faq orice sa dea impresia ca au dreptate!

    • Altu @ H&R Răspunde

      Cu asta chiar ai dat în bară!

    • Dacus Răspunde

      @ H&R- Mancate-ar cainii, daca virusologii de la noi zic ceva, sare gios de pe tine, trădătorule!

  3. ... Răspunde

    Diferența fundamentală în acest caz dintre unguri sau alte nații europene și noi este că ei au știut să aleagă experți credibili care sunt cunoscuți și care pot comunica la nivelul omului de rând. La noi în schimb numai asta auzi că vom muriiii și du-te în p!zda m@tii la vaccin că guvernul ți-l bagă în tine gratis boule! Apoi să nu ne mirăm că nu are succes?

    • ... Răspunde

      Sunt un prost care nu mai inteleg nimic, dau din gura, cu toate ca Ungaria este cea mai vaccinata din UE la booster si elevi.
      Acum 1 luna au avut expo canin mondial cu 16000 participanti, concerte, si tot timpul au manifestari culturale cu mii de participanti.

      • ... Răspunde

        Când spui că ești prost te pomenești că te uiți mirat în oglindă, he? Dacă asta îți e plăcerea maximă înseamnă că ai nevoie de niște ședințe la psihiatrie. Din alea cu niște curent băgat în tine. Poate-poate după câteva șocuri te urnește. Măcar până la stadiul de legumă.🤔😱🤮😫

        • H&R Răspunde

          Vorbesti de unul singur?

          • Glumetul

            3 puncte ăsta e lacto vegetarian, vrea legume!
            Poate are contorul electric manipulat, de aia vrea sa curenteze pe altii!

          • H&R

            Băă H&R fals. Îți place sportul național, da?

          • ...

            @H&R. Nu, dar nu sufăr când cineva scrie tâmpenii sub numele meu. Tu ce ai face? Am ajuns la consluzia că orașul ăsta este plin cu retaqrzi din ăștia care au dat în mintea copiilor. Sau s-au blocat la nivelul de cățeluș cu părul creț.

          • H&R

            @… “Vorbesti de unul singur?” asta nu eu am scris, ci careva sportiv national de stii tu ce…

      • AziNu Răspunde

        Tu cand nu mai ai raspuns bagi vrajeala cu “Sunt un prost care nu mai inteleg nimic, dau din gura”. Aia ca schimbi nick-ul e normal. Numa tu te agiti , cum te agiti de la vaccin. Zici de … ca sunt eu si restu. Dar statisticile spun ca tu esti singuru vaccinat aici :))))))) Asa de bolovan esti incat nu constientizezi ca , daca in judet sunt vaccinati vreo 30 la suta , sansele sa fi singuru vaccinat in comentarii sunt imense :))) Esti pacaliciu ala de IT pro vaxxer care mintea ca le vede la altii IP-ul. Si te agiti cand scrie altu sub nickurile tale pe care le confunzi cu niste NFT-uri . Esti femeia de servici de la Continental, the one and only

  4. ZoZo Răspunde

    A supt lapte de taur…

    • Glumetul Răspunde

      De taur… NEVACCINAT !

      • Vet Răspunde

        Multe bovine din Ro sunt bolnave, inclusiv TBC, oamenii nu fac nimic, de fricacsa ramana fara mijloc de trai. Orice lapte proaspat trebuie sterilizat prin fierbere, nu consumati crud si nu faceti lactate din ele crude.

        • @Vet Răspunde

          Adică vrei să spui că nu cumpărați nimic din piață mai bine cumpărați mizeriile din marketuri??? Care nici vacă nu au văzut???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.