Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Zeci de localități din județ, în scenariul roșu! Rata de infectare în municipiu a depășit 12 la mie

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

Aproape 50 de localități din județul Satu Mare se află în scenariul roșu! În municipiul Satu Mare, rata de infectare a depășit 12 cazuri la mia de locuitori.

Cea mai mare incidență se înregistrează în comuna Micula, acolo unde rata de infectare se apropie de 17 la mie!

5 comentarii

  1. Big Pharma Răspunde

    Pfizer este o gloata de pungasi mizerabili care de peste trei decenii au fost implicati in numeroase scandaluri.

    In 2009 Pfizer a trebuit sa plateasca 2,3 miliarde de dolari in penalitati pentru comercializarea ilegala de valdecoxib!!!!!
    In 2011 Pfizer a fost dat in judecata pentru experimente umane facute pe copii in Africa. Pfizer a platit aproape 80 de milioane de dolari in despagubiri in urma procesului inaintat!!!!
    In 2013 Pfizer a trebuit sa plateasca aproape un miliard de dolari in despagubiri unor clienti care s-au imbolnavit dupa ce au folosit produse care contineau AZBEST!!!
    In 2014 Pfizer a trebuit sa plateasca din nou aproape 500 de milioane de dolari in penalitati pentru comercializarea ilegala de rapamicina. In urma anchetei a reiesit ca Pfizer oferise investitii si sume de bani unor medici care faceau reclama la produsele cu rapamicina!!!
    Tot in 2014 Pfizer a fost dat in judecata pentru comercializarea ilegala de medicamente precum Bextra, Lyrica si Geodon. Anchetatorii au descoperit ca Pfizer platea in jur de cinci mii de medici ca sa faca publicitate la aceste produse!!!
    Dupa toate aceste scandaluri si condamnari in instanta, cum mai poate cineva sa puna baza pe onestitatea si integritatea acestei companii? Si cate exemple se mai pot da vizavi de onestitatea lor? Si astea sunt faptele probate si savarsite numai si numai de Pfizer!!! Sa nu cumva sa credeti ca Moderna sau Johnson sunt mai cuminti!
    Haideti copiii, repede la vaccin! E la promotie fara numar, fara numar! A venit Mos Craciun cu vaccinul salvator! Numai EL le poate produce, numai EL ne poate SALVA! Oare de ce am impresia ca toata povestea asta schioapata rau???
    Nu zic eu ca nu o fi asa cum se spune DAR CEVA NU ESTE IN ORDINE. Mai ales cand aflu ca #billgeitz cu chipul deja stie ca urmeaza noi si noi valuri de pandemii la orizont! Ce competente medicale are baiatul asta? Ca si-a dublat !!!! averea in doi ani aia uita sa spuna!

    • Dr Haus Răspunde

      M-am consultat in consiliu si am ajuns la rezultatul ca suferiti de alergie la Big Pharma, dezinformare cronica.

      • Big Pharma Răspunde

        Măi să fie!? Pe fapte reale și pe dosare judecate definitiv???? Sau cu alte cuvinte și la scară mai mică să încep să povestesc despre unii doctori din oraș care fiecare cum se îndeletnicesc cu recomandarea unor medicamente absolut indispensabile și bineînțeles numai contra cost și extra scumpe care în mod cu totul și cu totul accidental tocmai se găsesc la ei în sertar???? Așa pe sub mână??? Câte exemple să-ți dau????
        Ce am scris eu este preluat din ziare din domeniu mult mai bine documentate decât crezi tu că ești, dr. Maus. Este un roman foileton întreg pe tema asta!

  2. Glumetul Răspunde

    O fi dat bani omul pe Viagra si tot nu a “functionat”

  3. Altu Răspunde

    Așa am pățit si eu, trecerea prin covid și glicemia mare provoacă impotență si sterilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.