Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Coronavirus Satu Mare: 339 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 19.649 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 544 mai mult decât în ziua anterioară. 2.430 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.477 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 20.01.2022 (10:00) – 21.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 49 de decese (21 bărbați și 29 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad,  Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj,  Galați, Giurgiu, Harghita, Iași, Maramureș, Mureș,  Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

47 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, un pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 5.405, cu 460 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 564 de persoane, cu 17 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 564 de pacienți internați la ATI, 65 au certificat care atestă vaccinarea.

 

8 comentarii

  1. Cetateanul vaccinat Răspunde

    Pentru cine crede si acum porcariile de pe retzele, ca pandemia e o mare afacere, (cu toate ca sunt cativa bogatani care s-au imbogatit si mai bine, asa este, cand e criza cine are bani si stie in ce trebuie investit, iese castigul)
    FMI: Pandemia de coronavirus va costa economia mondială cel puțin 12.500 de miliarde de dolari până în 2024

    • Io Răspunde

      Io crecă dak isbucnește niscaiva konflikt pa Ukraine să veizi ce ripede se termină și pandemia! Ba mai mult, brusc se va găsi șeva tratiament ambulatoriu, dak nu altșeva măcar niște plumb!? Crecă.

  2. Nostradamus in pandemie Răspunde

    Jurma estimeaza ca vom avea pana in 70000 de cazuri pe zi. Si zice ca asta va fi in 2-3 saptamani cand va fi varful. Lasand la o parte ca pana acum niciodata nu am auzit de la el ca na fratilor cam acum am trecut de varf sau de val si la halul in care a prezis, de fapt a umflat grosolan cifrele anticipat si care nu s-au adeverit, ma astept sa fim mult departe de cifrele astea. Dar ca sa vezi el are voie dar ceilalti nu! De ce oare? Este manipulare grosolana a opiniei publice.

    • Jackas Răspunde

      Tu esti cel mai manipulat, nu este nici un castig daca cifre le sunt mai mari.
      Numarul de cazuri este mult mai mare, multi nu anunta oficialitatile ca sunt infectati.

    • IT Răspunde

      Jurma nu e medic, sa o luam asa. Momentan ne aflam in trecerea de la pandemie la endemie, toti medicii specialisti spun asta. Arafat o fost acuzat de medici ca o politizat pandemia. O umflat numerele si nu numai

  3. Maci Laci Răspunde

    VREAU SĂ VĂD 33900 DE CAZURI PE ZI ÎN SATU MARE!!!

    • Yogi Bear Răspunde

      Eu nu vreau sa vad.

    • IT Răspunde

      Nu are importanta cate cazuri sunt atata timp cat virusul nu mai are putere. Pana acuma peste 96% din decedati erau varstnici cu multiple comorbiditati. Nu eu spun asta, ci oficialii. In UK s-a facut o statistica: daca ai sub 60 de ani riscul sa mori de la covid era de 10 ori mai mic decat intr-un accident de masina. Varianta Omicron deja e ca o gripa sezoniera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.