Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: Peste 300 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 19.371 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 278 mai puțin decât în ziua anterioară. 1.906 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.525 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 21.01.2022 (10:00) – 22.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 48 de decese (23 bărbați și 25 femei), dintre care 4 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj,  Galați, Harghita, Maramureș, Neamț,  Olt, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

46 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, un pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 5.548, cu 143 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 582 de persoane, cu 18 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 582 de pacienți internați la ATI, 70 au certificat care atestă vaccinarea.

 

15 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Din ceva motiv nu creste numarul infectarilor. E blocat din IP sau MAC address?

    • Petre M Răspunde

      Este weekend, nătărâilor! Marti, miercuri vedem…..

      • H&R Răspunde

        Saptamana trecuta, toata saptamana era weekend? Intreb pt un prietenas insistent!

        • Geo Răspunde

          Majoritatea oamenilor nu raporteaza niciunde, putini merg sa faca teste, dar in realitate numarul creste, am cunostinte care au facut a doua oara covid, nu se simt bine.

          • ...

            Și tot așa sunt mulți care se verifică (dacă se consideră ei că este cazul) și nu sunt pozitivi. Știu eu cazuri concrete. Ar trebui să ne ocupăm de treburi serioase deja că doi ani am f@t@t la propriu cu chestia asta. Nu numai eu cred asta dar dacă zice cineva imediat încasează.

          • 3 puncte nasoale

            Si cum vine asta aici? Ca fratele tau siamez H&R reclama ca nu cresc numerele…

        • ... Răspunde

          Pentru tine care tragi marihuana la greu, weekendul tine 1 luna….

          • Glumetul

            H&R, tot intreaba cate ceva pt pretenas, are interes de la el primeste iarba.. 🙂

          • ...

            Cred că acum îți recomand prietenește a 11-a oară ca să te rezumi la porecla ta și folosește-te de ea! Sau ți-e rușine?

          • H&R

            @Glumetul. Nu traiesc cu asa ceva, si nici nu am vazut in viata mea. Nici coco nici altele. Dar din cate vad de vaccin sau booster multi au ramas dependenti. Spune tu ca nu e asa.

  2. AziNu Răspunde

    Până își face VPN

  3. ... Răspunde

    @tri puncti nasoale. Ce te f@te pe tine grija? Ce te bagi in discuție ca și șnurul de la tanga? Oricum te depășește fenomenul aista din punct de vedere ‘telectual! Pi buni!

  4. H&R Răspunde

    @3 puncte nasoale, esti foarte slab din matematica. Ia mai calculeaza si tu cu inmultiri, de la inceputul pandemiei cam cat ar trebui sa fie cazurile acum? Ca ultima varianta de virus de 200x mai repede se raspandeste ca precedentul.
    Du-te repede ca nu mai primesti boosterul 5 sau 6 sau care urmeaza. Bafta. Mai ai n+1 boostere. Si nu uita, numai Pfizer este bun!

    • Big Pharma Răspunde

      Bou cu litere mari si orb de-a binelea trebuie sa fie daca nici de aici nu pricep unii !!!

      Pfizer este o gloata de pungasi mizerabili care de peste trei decenii au fost implicati in numeroase scandaluri.
      In 2009 Pfizer a trebuit sa plateasca 2,3 miliarde de dolari in penalitati pentru comercializarea ilegala de valdecoxib!!!!!
      In 2011 Pfizer a fost dat in judecata pentru experimente umane facute pe copii in Africa. Pfizer a platit aproape 80 de milioane de dolari in despagubiri in urma procesului inaintat!!!!
      In 2013 Pfizer a trebuit sa plateasca aproape un miliard de dolari in despagubiri unor clienti care s-au imbolnavit dupa ce au folosit produse care contineau AZBEST!!!
      In 2014 Pfizer a trebuit sa plateasca din nou aproape 500 de milioane de dolari in penalitati pentru comercializarea ilegala de rapamicina. In urma anchetei a reiesit ca Pfizer oferise investitii si sume de bani unor medici care faceau reclama la produsele cu rapamicina!!!
      Tot in 2014 Pfizer a fost dat in judecata pentru comercializarea ilegala de medicamente precum Bextra, Lyrica si Geodon. Anchetatorii au descoperit ca Pfizer platea in jur de cinci mii de medici ca sa faca publicitate la aceste produse!!!
      Dupa toate aceste scandaluri si condamnari in instanta, cum mai poate cineva sa puna baza pe onestitatea si integritatea acestei companii? Si cate exemple se mai pot da vizavi de onestitatea lor? Si astea sunt faptele probate si savarsite numai si numai de Pfizer!!! Sa nu cumva sa credeti ca Moderna sau Johnson sunt mai cuminti!
      Haideti copiii, repede la vaccin! E la promotie fara numar, fara numar! A venit Mos Craciun cu vaccinul salvator! Numai EL le poate produce, numai EL ne poate SALVA! Oare de ce am impresia ca toata povestea asta schioapata rau???
      Nu zic eu ca nu o fi asa cum se spune DAR CEVA NU ESTE IN ORDINE. Mai ales cand aflu ca #billgeitz cu chipul deja stie ca urmeaza noi si noi valuri de pandemii la orizont! Ce competente medicale are baiatul asta? Ca si-a dublat !!!! averea in doi ani aia uita sa spuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.