Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Reacția Primăriei Satu Mare după distrugerea fântânii arteziene: ‘’Vinovații vor plăti!’’

Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare a reacționat după distrugerea fântânii arteziene din Piața 25 Octombrie. Reprezentanții municipalității au anunțat că cei care se fac vinovați vor plăti, subliniind faptul că accesul autovehiculelor în zonă este strict interzis.

,,Primăria municipiului Satu Mare va recupera prejudiciul creat de la cei care se fac vinovați de incidentul petrecut astăzi în Piața 25 Octombrie și va remedia problema pe cheltuiala acestora. Accesul autovehiculelor în această zonă este interzis, incidentul produs fiind rezultatul neglijenței crase a celor care au intrat cu autovehiculele în această zonă”, a anunțat conducerea Primăriei Satu Mare.

Reamintim că o autospecială a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a prăbușit, în această dimineață, în fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare. Autospeciala se afla în misiune, fiind solicitată la fața locului după ce fântâna a cedat sub greutatea unui autovehicul ce transporta tehnică a Instituției Prefectului.

Autospeciala a fost extrasă cu macaraua din fântâna arteziană.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    … și dacă de exemplu prefectul sau cineva ceva șef de birou a dat dispoziție chiar și verbală să vină mașinile să-i ajute cu mutatul la noul sediu??? Nu știu doar întreb retoric și eu. Asta cu afirmația asta a fost gluma săptămânii.

  2. Eba lu' tata Răspunde

    “Primaria” a dat un komunikat prin care incearca sa se scoata pentru lucrarea gen “celentano” facuta de acolitii unora de pe acolo !! Si daca era un incediu, iar accesul nu se putea face decat pe acolo,ce mai zicea “primaria” ???!!!😂🤪😁

  3. Hat Răspunde

    Lucrare de mântuială așa se numește!

    • Archi Răspunde

      Piesele ceramice sunt sustinute de picioare de sustinere de plastic,ca sa reziste la coroziune, umezeala,
      dimensionate pt greutatea oamenilor.
      Voi prostii v a pricepeti la toate, mai ales la antivacconare.
      Accidente identice au fost in mai multe tari….

  4. Borsa Răspunde

    Omule tu ori esti prost, ori ai lipsit de la orele de fizica, clasa a VI-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.