Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: Peste 400 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 19.668 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 10.500 mai puțin decât în ziua anterioară. 1.870 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.984 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 29.01.2022 (10:00) – 30.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 52 de decese (28 bărbați și 24 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Călărași, Constanța, Harghita, Iași, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

51 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 8.880, cu 425 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 861 de persoane, cu 37 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 861 de pacienți internați la ATI, 733 sunt nevaccinați.

 

11 comentarii

  1. Adevaratele Stiri Răspunde

    Si spitalele goale.. 🤣🤣🤣

  2. AAAAA Răspunde

    Oare unde s-au testat acesti oameni care au iesit pozitivi? ca la centrele de testare e cam gol iar in weekend cam inchise

    • BBBBB Răspunde

      La centrul lui Coica veşnic e plin. E locul unde dacă n-ai covid îl primeşti. Niste condiţii de primire de toată jena, tăţi înghesuiţi. În fiecare seară vin cu microbusele, poate pleacă dincolo.

  3. H&R Răspunde

    Ieri 393, azi 424 cazuri. Omicron se raspandeste ca frantu, asa zice doctorii. Totusi ceva nu iese matematic. Poate nu e sincronizat covidul cu pixul?

    • covid 19 Răspunde

      Ce te freacă pe tine izmenele! că nu-ţi ies cifrele. Du-te la @…(dacă nu eşti chiar el) şi faceţi calcule.

      • Dr Pfizer Răspunde

        @covid 19, vezi-ti de treaba ta ca H&R are acum dreptate. Dar tu covidutule esti pe cale de disparitie. Tu stii sa calculezi eventual banii dupa vaccin, ca mortii nu cred ca poți. Dupa calculele doctorilor provaccin, sunt cam 30 miliarde de morti. Ia calculeaza si tu.
        Am dreptate, sau am dreptate?

      • H&R Răspunde

        @covid19. Te strange tanga nevestei tale? Ia-ti boxeri si stai calm!

  4. ... Răspunde

    @covid19. Nu toți practică sportul pe care îl faci tu aici. Tu cred că acum ai redescoperit nickul tău vechi că ai cam uitat de-o vreme de el. Mare moralist retardat ce ești! Unii au lucruri mai bune de făcut decât să caute cearta cu lumânarea cum faci tu. Cu tine nici discuție nu se poate purta pentru că orice cuvânt ricoșează din țeasta ta blindată. Fă un bine societății și culcă-te rapid.

    • covid 19 Răspunde

      @…, Aici erai pezevenghiule? Tot pe front? Vezi că te strici la cap.

      • ... Răspunde

        Ca de obicei. Conflictual ca întotdeauna. Pe tine în schimb nu te paște acest pericol. Cercetătorii britanici încă nu ți-au găsit capul așa de adânc te-ai băgat în lins. Culcă-te până nu îți explodează singurul neuron rămas aproape întreg. Dacă nu ai somn du-te pe stradă și numără virușii. Poate așa adormi. Unii cu mieii, alții cu virușii. Deja e patologic rău la tine.

  5. ... Răspunde

    @covid 19, ia mai bine calculează și explică pe asta. Asta dacă reușești dar mă îndoiesc. Incidența cazurilor de Covid-19 din comuna Dumbrăvița, județul Timiș, a ajuns duminică la 47,43 la mia de locuitori, fiind cea mai mare din țară. Este comuna cu cel mai ridicat nivel de vaccinare în rândul populației, undeva la 65%. Mă gândesc că cei antivaxeri sunt de vină pentru asta? Nici nu sunt curios de debilitățile tale copy paste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.