Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Incidența COVID-19 | Rata de infectare, în creștere în localitățile din județul Satu Mare

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

Incidența cazurilor de Covid-19 în localitățile din județul Satu Mare este în continuă creștere. În municipiul Satu Mare, rata de infectare a depășit 17 cazuri la mia de locuitori. Următoarele localități din județ cu o rată de infectare uriașă sunt Păulești și Vetiș, peste 15 cazuri la mie.

19 comentarii

  1. ... Răspunde

    În această sfântă zi de duminică rata de incidența în localitatea rurală cea mai vaccinată din țară (Dumbrăvița – jud. Timiș) este de 47,43 la mie !!!!!!! Ca să vezi ce bine funcționează vaccinul!

    • H&R Răspunde

      Asta cred ca e ultima suta de metri, ca in curand se termina nebunia asta. Oricum daca ataca rusii, nu se mai tine cont de covid. Covidul fuge din univers.

      • Glumetul Răspunde

        Mult ți-ai clocit mintea să-ti fete una de asta?

        • K9 Răspunde

          Latri si tu ca mine, că de dat din “coada” nu prea mai putem, contrar stirilor, vaccinul nu face infertilitate, dar virusul Covid Da!

          • fffffpppp

            Auzi mai la desteptul asta. Cică infertilitate. E nevoie de cativa ani buni sa ajunga la concluzia asta. Ești mai penibil ca ăia cu sosoacă. Cine o zis aia cu infertiliteatea? Dr Prelipceanu? Hahaha

          • ...

            @fffffpppp, avea el o problema mare si acum a gasit pe ce sa dea vina. Saraci cu duhul ca si-au gasit in pandemia asta menirea vietii lor. Dar tot degeaba tin umbra pe planeta asta. Apoi cand se va termina pandemia tot ei vor alerga la cei pe care i-au nenorocit ca faceti ceva sa iesim din rahat! Ce asteptari poti avea de la niste indivizi care in doi ani de zile nu au reusit sa incropeasca asa singuri si pe persoana fizica una bucata propozitia de-al lor si numai repeta ca un papagal ce li se serveste????

    • ... Răspunde

      Eu si damaigreu am uitat, ca suntem prosti, ca vaccinul a fost dezvoltat pt prevenirea infectiei cu Alfa, primul virus de Wuhan, pt restul ofera protectie sa nu ajungem la ATI sau mai rău…
      Ne pare rău, dar am trecut prin boala Covid, si cum au scris de multe ori cei care se pricep, covidul ataca multe organe, le distruge in anumite proportii, inclusiv creierul, unde apare fenomenul de “ceață în gândire, tulburări de memorie”
      In rest ne pkace sa ne batem joc de oameni bine intentionati, care fac totul pentru a se proteja, si pe cei din jur.
      Promit ca vierme ce sunt sa-mi pun cenusă pe cap.

      • ... Răspunde

        Nu e scris de mine. Un om normal la oara 4.40 dimineata doarme. Mai putin cei care sunt de serviciu sau schimbul 3 de la Drexi.

        • Damaigreu Răspunde

          Asta fac disperatii cand mor de ciuda . Nu are nimic de spus ,scrie sub alte nickuri. El e un fraier angajat la continental, daca mai vorbește mult pe dos ,ii dau numele si prenumele aici in fiecare zi 😂. Sa vedeti cu ce pampalici stati de vorbă. Abia astept sa dau nas in rât cu el

          • ...

            Este deja absolut penibil ce săvârșesc unii sub formă de pseudocomentarii.

  2. Maci Laci Răspunde

    POATE SĂ FIE ȘI 1000 LA 1000 INCIDENTA CĂ TOT NU MĂ I… TOATE SUNT VORBE ÎN VÂNT DIN PARTEA POLITICIENILOR

  3. damaigreu Răspunde

    Nu mai tine vrajeala cu stirile astea. S-a saturat lumea de politica

    • Vasalie Răspunde

      Si de tine amarâtule!

      • Altu Răspunde

        @văsălie, lasa-l in pace, omul are probleme serioase la cap si în comunitate, inclusiv cu soția!

    • Golf Răspunde

      Damaigreu 🙁 lasă vrăjala, ne iei afacerea de denigratori, suntem o retea vastă in lume, ideile conducatoare vin si de la marele antivaccinist Elon Musk.

  4. Dr Pfizer Răspunde

    Si peste 3‰ carantina! Sau au acord comun cu covidul? De ce nu mai este carantinarea localitatilor, de ce nu se respecta legea? Vreau sa aud vrajeala vaccinistilor!
    Ca acum toti sunt doctori virusologi deja!

    • @ măi Pfizer Răspunde

      H&R, nu-ti ajung celelalte nick-uri?
      In curand se va renunta la tot, politicienii s-au plictisit sa spuna la oameni ce sa faca, se va face imunizare prin boala, selectie naturala. Se va mai scapa de plata pensiilor la o gramada de oameni.
      Un prieten trecut anul trecut prin covid, profesor, a luat omicron, acum sufera, dureri groaznice de cap, muschi, oboseala si de 3 zile transpira noaptea mai ceva ca o broasca.

  5. Lili Răspunde

    Rafila, esti in Dominicana, te pregatesti pt. Survivor? ca aici la noi, cu pandemia doar bla-bla-bla si cam atat …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.