Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

DECIZIE. Un sătmărean a fost numit secretar de stat

Sătmăreanul Gheorghe-Florin Cârciu a fost numit secretar de stat. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

,,Decizie privind numirea domnului Gheorghe-Florin Cârciu în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni”.

Originar din Bixad, Gheorghe-Florin Cârciu este vicepreședinte al PSD Satu Mare.

 

20 comentarii

  1. Xpert68 Răspunde

    Un alt obedient pus intr-o functie politica intr-un minister fantoma, in care nu are nicio specializare sau legatura cu aceasta activitate!!!

    • Grothek Răspunde

      Pus in functie de Govor! DNA nu se autosesiseaza? Trebuie luat in spate vizitele de la Paris, Negresti Oas si Bixad unde Govor statea si primea mila celor din teritoriu, ca era falit cu atatea procese pe cap.

  2. H&R Răspunde

    Adica trebuie sa castige voturile diasporei de la AUR. Nu asa se pare? De unde provine si din care partid face parte.

  3. Covor Govor Răspunde

    Să prezinte un cv! Îs curios ce școală și carieră a făcut acest individ care nu a fost in stare să câștige nici măcar primaria din Bixad!

    • abc Răspunde

      Ce cv dorești? Probabil a fost pretitundeni ca tot oșeanul. Așa că e tocmai bun pe postul ăsta. 😱🤪🥴

  4. Detektiv Răspunde

    Ești curios? No, tot așa suntem si noi curioși de cv-ul idolului tău, Cozma, care de peste un an e deputat, dar nime nu a văzut cv-ul lui! Ce ascunde? Că tare urâte zvonuri circulă!

  5. Vlad Răspunde

    Hai că a început Govor,combinagiul de serviciu, numirile,urmează Onet Poponeț, ginerele doamnei primaritei din Terebesti Avornicitei Mariana, toți lingăii lui govorache, cine și ce ii recomanda pe acești asazisi politicieni…….slugărnicia și pupatul curului fermecatului Mircea Govor,in rest nimic!.

  6. Detektiv Răspunde

    Măi Covorule, acuma Domnul Carciu a publicat cv- ul, asa cum este! Cozma al tău ce mai așteaptă? De ce se teme? Vrem sa vedem cv-ul lui Adrian Cozma! Ori ii albă ori ii neagră!

    • c-block Răspunde

      Stai flexy ca cv-ul lui Lorika Turos cu 2 mandate pline de senator de Satmar plus cel actual si unul de reprezentant delegat in comisia cu Audiovizualul nu gasesti nici acum! Ma gandesc cum se poate totusi asta??? Ca e vorba de cred ca aproape 20 de ani de cand eludeaza omul legea!

  7. Covor Govor Răspunde

    Măi bine nu publică! Facultate fantomă după 30 de ani de la terminarea liceului!

  8. c-block Răspunde

    @Covor Govor. Dar macar e sigur ca a terminat liceul inainte de facultatea asta foarte facultativa si absolut no name! Nu ca altii, stii tu cine! Tot despre un pulitician de “vaza” satmarean si PSD este vorba! Si lui i s-a promis la un moment dat post de ministru pe vremuri. Apoi am avut ceva noroc si noi si nu s-a mai concretizat. Asta-i fratilor meritocratia, promovarea valorilor tinere? Ca daca da mai bine ma lipsesc.

  9. Detektiv Răspunde

    Aha! Deci Cozma se teme sa isi publice cv-ul! Jos masca Cozma, să afle toți Sătmarenii cine esti! Film de groază!

  10. Covor Govor Răspunde

    Cozma e un om cinstit si isi va publica cv-ul nu aveti teamă,! Nu are nimic de ascuns!

  11. Agarici Pogonici Răspunde

    Cozma cinstit! Ce glumă. E un agarici, iar tată său un proxenet international! Vine o poveste cu bordeiul din Burgos din Spania, unde bătrânul e acționar! Să vezi povești cu curvele lui aduse din Moldova. Horror! Și multe altele. Numai câte știu eu!

  12. Detektiv Răspunde

    Cozma vrem cv-ul tău! De ce te ascunzi ca un laș? Ce nu vrei sa se afle? Oricum, legăturile tale cu interlopii nu apar acolo!

  13. Agarici Pogonici Răspunde

    Măi Detektiv, da-i parcului Cizma, că e gata! Și asta o spun cei de pe lângă el! De abia așteaptă să îi ia gâtul, că pe mulți i a tepuit! Urmează un circ di granda!

  14. Antal Răspunde

    Să vedem CV lui Ciprian Bretan, fost membru PNL, PSD, PC, cum a ajuns director la APIA

  15. Agarici Pogonici Răspunde

    Greu de ghicit? E cârpă de a lui Cozma! Hei, hei, și ce luptător se dădea nu demult! Dar a lins greșit, că Cozma va dispare in curând! Urât de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.