Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Accident în lanț în Maramureș, provocat de un sătmărean. Mai multe persoane rănite

Un accident în lanț a avut loc, astăzi, marți, 18 ianuarie, în județul Maramureș, soldat cu rănirea a trei sătmăreni, informează vasiledale.ro. Vinovat pentru producerea accidentului este un tânăr, de 27 de ani, din Satu Mare, care a intrat cu autoturismul pe contrasens.

Ce spune Poliția:

Azi, 18 ianuarie, la ora 11.35, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N.1C în localitatea Lăpușel s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Șomcuta Mare înspre Baia Mare, de către un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Groși.

După impact, a revenit pe sensul său de deplasare unde a acroșat un alt autoturism care era condus de un bărbat de 48 de ani din Baia Mare. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 27 de ani și a doi pasageri de 4 respectiv 35 de ani aflați în același autoturism cu șoferul rănit.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.

FOTO: Facebook/Radare Maramureș

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Măi tontălăule da tu te pui cu maramureșenii?Ti-ai luat-o nene ca ei sunt și mai praf decât alții.Stii de ce?Dacă faci o prostie cum ai făcut tu în satmar mai ai șanse sa scapi ca ai noștri reduc viteza și evita cât pot de mult sunt mai de treaba și reduc viteza si-ti fac loc să intri la loc pe banda ta dar la maramu n-ai șanse,ei parca umbla sa te frigă,sa ți-o tragă….Și au reușit în defavoarea… lor!

  2. Chupacabra Răspunde

    Asa se întâmplă când merg țăranii la oraș.

  3. Tzanca Uraganu' Răspunde

    Maramuresenii is cei mai prosti soferi din Romania…..si printre cei mai ciudati oameni….hoti de lemne ,…..criminali…..Etc etc
    Si inca ceva ……Maramureseni, nu mai veniti cu miile la Aquastar ca nu mai avem loc de voi taranilor. Ii auzi de la o posta cum urla

  4. Maramu' Răspunde

    Suge-ti matzu , corciturilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.