Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Accident la Păulești. Stâlp rupt, oamenii au rămas fără curent

Mai mulți locuitori din comuna Păulești au rămas fără curent electric, în această seară, după ce un șofer începător a intrat cu mașina în stâlp.

Autoturismul a fost serios avariat în urma impactului puternic.

„A rupt stâlpul de iluminat, bieții oameni nu au curent acum. Ar trebui să se pună stâlpii în curțile oamenilor, că unora nu le ajunge drumul și trotuarul”, a spus un martor.

Impactul a avut loc după ce un șofer începător a pierdut controlul volanului.

„Bărbat, de 22 de ani, din Apateu a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un stâlp electric. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Satu Mare. 

Sursa foto: Facebook/Fahr Adryan

 

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Wow,nu se poate asa ceva!!Nu-i bmw?Cum poți sa faci asa ceva cu un jaf de Opel?….și uite ca dacă vrei cu adevărat chiar poți,fără sa ai 200 de CP și bmw.Bravo fecior, tot asa,dă ‘naine cu tupeu că sigur ajungi (ca)șumaheru!!!

  2. altu fără bmw Răspunde

    @Gheorghe, un lucru e 100% sigur. Că nu a circulat cu 50 la oră în localitate că altfel nu rupea stâlpul. E prăpăd cum se circulă în județul ăsta! Dar pe toți schumacherii i-aș trimite la un master în ceva țară maghrebiană. Mielușei ar reveni de acolo. Dacă ar mai reveni întregi.

  3. Gigi Răspunde

    De era un pic de zapada sau polei era vai si amar!!!
    Prefectul cu Pataki cu Floriasal si toate firmele si toti din administratie care isi bat joc de banii contribuabililor erau vinovati!CLAR!!!
    Hopaaa…dar nu a fost zapada si nici polei!
    PortalSM cum facem????Pe cine bagam in mocirla sa facem rating??Totusi se pare ca au loc accidente si cand nu este zapada asa-i?

    • Sâcă Răspunde

      Ăștia caută stâlpii și capetele de pod…Ar trebui mutați stâlpii în curtea oamenilor, zice cetățeanul…eu mă gândesc că, și acolo-i găsesc…

  4. Gheorghe Răspunde

    Nu-i mutati,nu mutați stâlpii pe proprietățile oamenilor dincolo de gard!!!Nu faceți asta deoarece pagubele ar fi și nai mari.Vă dați seama că în căutarea stâlpilor pentru dărâmat s-ar distruge și o parte din garduri sau dacă viteza este mare și cp mulți ajungem sa distrugem și casele oamenilor!!Mai bine lădati-i așa că sunt pagube mai limitate și rămân gardurile(nu toate) și casele(nu toate)întregi.Stălpii sunt pentru încercat caroseria si eventual pentru curent și samtel!🤕🤒

  5. Anonim Răspunde

    De omuleți în albastru nimic ,lasă spun eu bravo băieți ați adus lumina .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.