Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Autospecială ISU prăbușită în fântâna arteziantă din centrul Sătmarului

O autospecială a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a prăbușit, în această dimineață, în fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare.

Autospeciala ISU prăbușită în fântână se afla în misiune, fiind solicitată la fața locului după ce fântâna arteziană a cedat sub greutatea unui autovehicul ce transporta tehnică a Instituției Prefectului. Ajunsă în Piața 25 Octombrie, autospeciala s-a prăbușit în momentul în care a ajuns pe suprafața fântânii arteziene, astfel a fost necesară intervenția unei macara pentru a o extrage.

„Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieței 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparținând Ministerului Afacerilor Interne, un microbus al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând.

Ambele echipaje se aflau în misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp.”, transmite Prefectura Satu Mare.

Primăria municipiului Satu Mare transmite faptul că incidentul s-a produs în urma neglijenței celor ce au intrat cu autovehicule în zona respectivă, accesul autovehiculelor fiind interzis.

„Primăria municipiului Satu Mare va recupera prejudiciul creat de la cei care se fac vinovați de incidentul petrecut astăzi în Piața 25 Octombrie și va remedia problema pe cheltuiala acestora. Accesul autovehiculelor în această zonă este interzis, incidentul produs fiind rezultatul neglijenței crase a celor care au intrat cu autovehiculele în această zonă”

11 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    Dar nici un cuvânt nu scoateți că trebuia să reziste? Sau nu e voie că e făcut de cine e făcut și lucrarea e nou-nouță? Sau dacă autoutilitara nu trebuia să urce peste fântână că nu rezistă la greutatea mașinii (mă îndoiesc) atunci unde era cel care trebuia să sesizeze acest lucru sau eventual cineva să dirijeze mașina? Dar nu-bai avem bani bugăt, vine firma care știm cu toții și rezolvă! Cineva oricum semnează. Exact ca primarul! Bleah! Aplauze eroilor!

  2. Eba lu' tata Răspunde

    Urmatoarea masina sub care se va surpa lucrarea gen “celentano” va fi automacaraua chemata sa scoata autospeciala ISU.Apoi va fi adus un elicopter care sa scoata macaraua etc. !😂🤪😁

    • urbanism Răspunde

      👍😩😭. Tot ce se poate! Zici că suntem în ceva zonă crepusculară. Eu nu știu cum se proiectează și se execută aceste proiecte mari și pe bani mulți că vezi ce e și la Cubic! Pe mine nu mă încălzește că e lucrare nouă în garanție și se va reface pentru că aici clar cineva a greșit, ca să nu spun că și-a bătut joc la modul cel mai ordinar.

  3. Maci Laci Răspunde

    DE TOATĂ JENA…. LUCRĂRI MARCA UDMR și TARR BETON!!!! SPĂLARE DE BANI DIN BANII CONTRIBUABILILOR!!!

  4. ISU Răspunde

    Mai da tare sunteti rautacios…. unde ati vazut in lume fantana arteziana proiectata pentru tranzit de 10 tone + ….. chiar sunteti prosti.
    Problema este, ca nu a fost delimitata zona, dar in mod normal nu avea ce sa caute pe acolo nicio masina. De ce naiba nu au intrat dinspre Bdul Transilvania???
    Acea fantana arteziana nu e pentru trafic auto…. si acel taran care conducea autospeciala de descarcerare tare inteligent era, daca a vazut ca s-a rupt sub microbuz sa nu mai intra si el…… Mai Dorele mai…

    • mISU Răspunde

      Subscriu! Latraii de serviciu stiu mai bine… Al` mai vocal e prezent pe toate articolele sub nick-uri diferite, e atotstiutor, ce sa mai…

      • urbanism Răspunde

        S-a trezit iar redacția? Nu mai bine i-ați ajuta pe ei cu mutatul că vedeți ce pricăjiți sunt? Unde se mai desfășoară o așa mutare în pur stil Dorel? Apropo, ceva de mutarea bibliotecii nu ați mai scris de mult! Mai plătim un an pe amplasamentul vechi??? Mă întreabă un prieten bun.

        • mISU Răspunde

          Cam cat de bolnav trebuie sa fii ca sa iti imaginezi ca esti in razboi cu redactia portalului asta? Si ca aia dau 2 bani pe tine sau pe oricare comentator de aici? :))

          • urbanism

            Pentru ca daca scriu sub alt nick intentionat imediat apare reactia de mai sus. De aici concluzia ca cineva vede IP-ul ori cel putin adresa de email. Care boala? Deci? Nu se poate sa fie ceva pur intamplator.

  5. Borsa Răspunde

    Omule tu ori esti prost, ori ai lipsit de la orele de fizica, clasa a VI-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.