Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Bărbat găsit inconștient într-o pădure. Intervenție de urgență a salvamontiștilor

Un bărbat rănit grav a fost salvat din pădure de salvamontiștii din Satu Mare și Maramureș. Acțiunea de salvare a avut loc în zona Handalul Ilbei.

Apelul venit prin 112 a anunțat despre un accident al unei persoane de sex masculin aflat in padure intr-o zona fara acces auto cu semnal telefonic limitat. Persoana, găsită inconștientă, a fost intubata de echipajul medical ajuns la fata locului.

Salvatorii montani au coborât persoana accidentată spre autospeciala medicala pe un teren abrupt fara acces, fara posibilitatea de a folosi mijloace mecanizate chiar daca in zona au venit in sprijin parteneri ai Salvamont Maramureș cu ATV-uri.

Este vorba despre un barbat, in varsta de 35 ani, care a fost predat echipajului SMURD pentru a fi transportat la Unitatea de Primire Urgențe Baia Mare.

,,Mulțumiri colegilor de la SPJ Salvamont Satu Mare, sef serviciu salvator montan Alex Costin pentru suport si disponibilitatea arătată pe tot parcursul interventiei, unul dintre salvatorii montani prezenti la actiune activand si in echipa SPJ Salvamont Satu Mare”, au transmis reprezentanții Salvamont Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.