Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Cele mai longevive cupluri din Satu Mare, premiate de conducerea Primăriei

Primăria Municipiului Satu Mare premiază și în acest an cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare. Joi, 20 ianuarie, la Casa Meșteșugarilor, 48 de cupluri au fost invitate să primească diplomele aniversare și premiul de 1.000 de lei pentru aniversarea a 50, respectiv 60 de ani de căsătorie.

„Continuăm și în acest an tradiția de a felicita cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare. Într-o lume zbuciumată, modelele de viață au devenit o floare rară, dar nu trebuie să ne pierdem speranța. Astăzi 48 de cupluri au sărbătorit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie. Au fost alături la bine și la greu și au rămas acasă, în Satu Mare, contribuind la dezvoltarea orașului nostru. Sunt exemple de urmat și merită toate felicitările noastre! La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Programul artistic a fost oferit de două eleve de la Școala de Arte Satu Mare: Alexandra Sorian, pregătită de prof. Călin Keresztes și de Szabo Barbara, îndrumată de prof. Sallai Laszlo.

Premierea acestor membri ai comunității noastre este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor.

5 comentarii

  1. Țepeș Răspunde

    Da, frumos din partea Dvs, nu vă mai votează nimeni la următoarele alegeri Să știe lumea cum i-ați executat pe proprietarii din blocurile de pe Calea Traian, la care le-a-ți majorat impozitele pe imobile cu 500% nejustificat în pandemie, cu facturile de gaz și curent exagerate, a-ți venit ca hoții și a-ți băgat mana în buzunarele lor. 1000ei impozit. Primarule, ai părinți, majoritatea proprietarilor sunt pensionari, vai de capul lor. Masculic, Gabor demisia, inclusiv consilierilor locali care au luat parte la aceasta infracțiune.

  2. Codrean Răspunde

    Du-te dracu comunistule! Stati si asteptati sa pice blocul pe voi, daca nu-ti convine muta-te inapoi in barlog!

  3. ... Răspunde

    @Codrean, cred că ar fi o pită bună de mâncat să stai și să-i explici lui @Țepeș că primarul sau administratorul public nu are nici o treabă cu explozia prețurilor la utilități ci este greșeala impardonabilă a lui Cîțu și a unei camarile restrânse. Iar că acele clădiri stau să se degradeze și ajung în halul în care au ajuns e chestie de îngrijirea proprietății. Într-o țară normală așa ceva nu se concepe. Iar dacă ești proprietar cu acte în regulă primarul sau administrația publică nu poate să aloce fonduri pentru că este ilegal! Părerea mea strict personală e că nu are sens să te cerți că nu ai cu cine. Acest individ @Țepeș a crescut în fostul regim în ideea că statul sau primarul trebuie să-ți dea! Și asta nu-i scoți din cap nici cu bomba.

  4. Tepes Răspunde

    @codrean,…
    Uitativa în tarile civilizate, în administrațiile profi, care găsesc soluții împreună cu cetățeanul. Eu nu am zis, să facă administrația 100%, am zis sa găsească soluții nu sa dea termene imposibile de rezolvare a situației. Pe vremea fostului primar udmr Iles s-au renovat blocuri din fonduri europene, cu participarea proprietarilor. Administrația actuala nu e interesata sa sprijine cetățeanul, e interesata să-l fure, să-l impoziteze. City managerul de ce e plătit? Trebuie sa găsească soluții. Uitați-vă la toate clădirile care aparțin romano catolicilor, care au fost renovate cu firma torr și primăria, sau găsit soluții. Dar cetățenilor li se dau termene imposibile. Rușine. Aici se vede cât de neprofesioniști sunt atât echipa managerială cât și consilierii locali care sunt pe dinafara.

    • a* Răspunde

      @Tepes, nu ți s-a dat termen imposibil. De 10 ani trăiai în cocină și clădirea stătea să cadă peste tine și peste trecători. Acum când s-a luat în discuție renovarea întregului centru vechi s-a zis că gata, până acum a fost cum a fost dar gata că nu se poate. Că nu dau ajutor financiar sau alte înlesniri este din cauză că legislația nu permite asta, chiar nu permite. Eu știu că pe tine te lasă rece dacă vine DNA pe această speță la primărie și îi saltă pe cei în cauză (asta dacă s-ar da ceva ajutoare financiare în mod ilegal și s-a întâmplat așa de ex. la Craiova) dar nu asta e rezolvarea. Și chestia cu renovarea la catolici ce zici tu s-a făcut la paritate cu ortodocșii. Sau asta ai uita? Nu vezi cât s-a băgat în bisericile ortodoxe, una după alta renovate? Sau tu ești userist haștaghist și te deranjează și asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.