Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Prefectura Satu Mare începe mutarea în noul sediu

Începând de mâine, 21.01.2022, după finalizarea programului cu publicul începe acțiunea de relocare a aparatului de lucru al prefectului și a serviciilor publice comunitare în noul sediu administrativ al Instituției Prefectului Județul Satu Mare de pe strada Al. I. Cuza.

,,Registratura Instituției Prefectului va funcționa în continuare, vă rugăm să vă adresați doar pentru situații ce nu suferă amânare, prin mijloace la distanță (email [email protected] sau fax 0261715683).   Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea temporară  a serviciilor și vă asigurăm că depunem toate eforturile ca procesul de relocare să se finalizeze în cel mai scurt timp”, precizează Prefectura Satu Mare.

Prefectul Altfatter Tamas anunță suspendarea activității serviciilor publice comunitare și de aplicare a apostilei în perioada 25-28 ianuarie 2022, dar și a activității curente a prefecturii. Astfel, persoanele programate în această perioadă în vederea înmatriculării vehiculelor, examinării teoretice sau practice în vederea obținerii permisului de conducere, pentru preschimbarea permisului de conducere sau pentru obținerea pașaportului (de orice tip)  vor fi reprogramate în perioada ulterioară. Biroul Apostilarea documentelor va fi închis în toată această perioadă.

8 comentarii

  1. Muncitor Răspunde

    Aceasta va fii institutia unde un om de rand NU va avea acces niciodata?
    Intreb ptr un prieten Tomika.

  2. unu Răspunde

    domnule prefect si unde vom parca /??? institutie nou nouta mancatori de bani .

    • urbanism Răspunde

      Mai exact cum sunt respectate prevederile HG 525!? Că tare mă îndoiesc că sunt respectate. Dăm drumul la lucrări una după alta și trecem cu vederea acest aspect apoi ne plângem că nu avem locuri de parcare????Atenție, HG 525 este valabilă cu aceste specificații din 1996!!!!

  3. govor Răspunde

    oare voi fi eu prefect sau nu???

  4. unu Răspunde

    eu cred numai in Romania exista asa ceva prefectul unui oras de nationalitate romana , sa fie unul maghiar , pai el se inchina steagului ungar si canta inmul ungaria , deci eu nu inteleg treaba asta

    • c-block Răspunde

      Păi da! De aia e ministrul apărării din Finlanda o suedeză, femeie și civil! Sau hai să luăm ministra sporturilor din ditamai și tocmai din Franța! Știi cine este mon cher? O româncă! Ce are s@la cu prefectura? Acum chiar pun întrebarea la propriu. Eu zic că își face treaba bine, mult mai bine decât unii dintre predecesorii săi români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.