Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul din Soarelui. Un bărbat a fost rănit grav. Ce spune Poliția

Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs, ieri seara, în cartierul Soarelui din municipiul Satu Mare, la intersecția bulevardului Octavian Goga cu C.A. Rosetti.

Ce spune Poliția:

La data de 25 ianuarie, polițiștii rutieri au fost sesizați, cu privire la faptul că în municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 43 de ani, din Satu Mare a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 28 de ani, din județul Satu Mare. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr, a fost proiectat în alte 2 autoturisme, care se aflau parcate regulamentar.

Un bărbat, de 39 de ani, din Satu Mare, care se afla în calitatea de pasager în autoturismul condus de bărbatul, de 43 de ani, a fost transportat la spital, suferind răni grave. Unei tinere, de 21 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul la volanul căruia se afla conducătorul auto, de 28 de ani, i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind rănită ușor.

Ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

6 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Deci , cum s- a produs accidentul ?.

  2. Gheorghe Răspunde

    Pai cum sa se producă?…dilemă.Titlul este ca să te facă curios sa citești.S-au ciocnit doua table,una de bmw și alta de ford.Mare bucurie pe tinichigii ca au de lucru(de parca pana acum n-ar fi avut dedtul).

    • altu fără bmw Răspunde

      Limbaj de lemn pur. Zici că îți trebe goagăltranslate ca să pricepi ceva din articol. Pe cuvântul meu de onoare! Text aproape ca pe vremea odiosului împușcat și a sinistrei codoi!🤔😱😲😤💩💩💩

  3. Bă Mă Wezi? Răspunde

    Cine-i de vină, cine-i de vină? Păi omul merea liniștit cu Bă Mă Wezi-ul lui din dotare ABSOLUT REGULAMENTAR ca tot omul cu suta la oră în localitate și când colo brusc deodată i-a tăiat calea Fordul ăla! Păi nu-i frumos fordistule! De fapt ce cauți pe stradă în trafic dacă știi că BăMăWezii sunt în trafic? Nu știi că la ei trebuie să le dai prioritate cam cu 500 m înainte de a ajunge în zbor razant la locația unde ești momentan tu?
    Pe cuvântul meu de onoare nu facem benzi separate și superrapide pentru grăbiții de bămăweziști, dar benzi din alea fără semne de circulație, fără treceri de pietoni și sensuri giratorii că oricum nu le observă!? Ce ziceți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.