Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Accident în Soarelui. O persoană încarcerată

ACTUALIZARE. Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs, ieri seara, în cartierul Soarelui din municipiul Satu Mare, la intersecția bulevardului Octavian Goga cu C.A. Rosetti.

Ce spune Poliția:

La data de 25 ianuarie, polițiștii rutieri au fost sesizați, cu privire la faptul că în municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 43 de ani, din Satu Mare a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 28 de ani, din județul Satu Mare. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr, a fost proiectat în alte 2 autoturisme, care se aflau parcate regulamentar.

Un bărbat, de 39 de ani, din Satu Mare, care se afla în calitatea de pasager în autoturismul condus de bărbatul, de 43 de ani, a fost transportat la spital, suferind răni grave. Unei tinere, de 21 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul la volanul căruia se afla conducătorul auto, de 28 de ani, i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind rănită ușor.

Ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială:

Accident în Soarelui. Un accident rutier a avut loc în această seară în cartierul Soarelui din Satu Mare, la intersecţia b-dului Octavian Goga cu C.A. Rosetti.

Din primele informaţii, obţinute de reporterii PortalSM,  reiese că un autoturism BMW X6 care circula dinspre b-dul Octavian Goga a lovit un Ford, chiar în intersecţia cu str. C.A. Rosetti, iar ulterior a fost proiectat în alte două autoturisme parcate. Se pare că Fordul venea dintre b-dul Lucian Blaga şi ar fi virat stânga spre C.A.Rosetti. În urma impactului, pasagerul de pe locul dreapta faţă din Ford a rămas încarcerat.

El a fost extras de către pompieri, preluat de un echipaj de prim ajutor şi transportat la spital.

Poliţiştii au făcut măsurători şi vor stabili cine este vinovat.

 

9 comentarii

  1. BayerischeMuieWerke Răspunde

    marca masinii? 😀

    • Bă Mă Wezi? Răspunde

      S-a bagat ca bou-n gard Ba Ma Wezi peste un Ford pe care l-a facut praf si l-a facut acordeon. Iti dai semam ca avea si viteza bugat! Ce plm mai trebuie ca sa se trezeasca cine trebuie si sa-i calareasca pe cercopitecii astia? Merg pe strada in viteza, pastrarea distantei (in cazul de fata din parti), conduita preventiva, viteza reglementata in trafic, semnalizarea schimbarii directiei de mers sau restul??? Parca numai ei sunt in trafic!?

      • Te vad boss Răspunde

        Pericol public intersectia respectiva!

        Daca au plantat in fata biserici pe Botizului limitator de viteza mai incap si aici 10 metri. Restrictia ii de 30 si se circula cu 80.

        La cum a mutat Ford-ul 20 de metri mai in spate orice expertiza, oricat de nesimtita sa fie facuta, nu are cum sa zica ca ala avea 30. Sunt curios cum a ajuns in aceea pozitie. Sa rotit 360 de ° Ford-ul?

  2. Gheorghe Răspunde

    In primul rand strada Rosetti nu se intalneste cu Octavian Goga.Acolo este intersectia intre str.Lucian Blaga si str.C S Anderco.Pai daca fordul venea de pe Lucian Blaga si voia sa faca stanga spre calea ferata(pe str.Anderco) atunci sigur a gresit deoarece trebuia sa dea prioritate bmw-ului sau altui vehicul ori autovehicul care venea din fata(pe sensul opus de mers).Egal ca celalalt venea cu 5 sau 60 km/h,trebuie sa-i dai prioritate ca el(in mod normal)are verde la semafor si normal nu ia in calcul ca vreun nestiutor va face stanga fara sa se asigure si fara sa astepte sa se faca rosu la semafor.
    In al doilea rand atunci cand vrei sa faci stanga acolo trebuie(sau este indicat)sa urmaresti semaforul,daca este verde ar fi bine sa nu incerci manevra spre stanga ca s-ar putea sa patesti ca fordul.
    Pentru sanatatea ta si a celorlalti particippanti la trafic asteapta pana semaforul se face ROSU si dupa aceea incearca sa faci manevra spre stanga dar cu mare atentie ca acolo pe trecerea de pietoni s-ar putea sa circule cineva.Acolo este semafor si daca vii dinspre oras nu poti avea viteza mare pentru ca acolo tot timpul se face rand de masini din cauza semaforului.Circul destul de des in intersectia respectiva si cam asa stau lucrurile.

    • altu fără bmw Răspunde

      Confom codului rutier da, vinovat e cel cu Ford dar îți spun s-a auzit aseară o pocnitură în zonă de ziceai că a explodat ceva. Ăla cu Bă Mă Wezi mergea sigur cu 100 la oră aproape, pentru că @Gheorghe dacă este verde se circulă cu foarte mare viteză acolo! Îți spun eu că 80% demarează de la stop în trombă și fac raliu între cele două semafoare. 90% dintre participanții în trafic nu respectă limita de viteză legală de 50 la oră. Îți spun eu că stau în zonă. Dacă merge careva cu 70 aia e deja bine! Și se circulă de parcă de acel câștig de câteva milisecunde depinde viața lor!

    • Ghitza Răspunde

      Nu conteaza viteza?! Sa vad cum acorzi prioritate pe Careiului la unu care circula cu 130, de pe Energiei bineinteles. Hai nu 130 doar 110, cu 50 mai mult decat limita de 60.

      Octavian Goga ii din sensul de la burdea pana la sensul cu Independetei.

      • Gheorghe Răspunde

        Da,după câte se pare acolo este Octavian Goga(cer scuze eu știam altfel)dar eu nu m-am referit la alte intersecții cum ar fi pe Careiului,Lucian Blaga,Botizului se întâlnesc altfel de situații,eu m-am referit strict la cazul de fata unde ai semafor vii dinspre oraș,stai la semafor(în cele mai multe cazuri este coada)și dintr-odata fiind în rândul de mașini gonește cu 100 km/h….Da s-ar putea sa demarezi în trombă dacă ești primul și sa-l prinzi pe vreun adormit care face stânga în ultimul moment sau când culoarea semaforului s-a schimbat din rosu în verde.Concret orice variantă este posibilă dar marea greșeală a fost a fardului.

    • cazma Răspunde

      Bine ghiță tu ai dacia îți trebuie 29km să ajungi la 30km pe oră dacă stai să citești ăla era bmw deci caută pe google să vezi în câte secunde face suta

  3. Tzanca Uraganu' Răspunde

    Limitatoare de viteza peste tot ar trebui…..Circula toti nebunii pe strazi. Zici ca s-o retardat lumea, ma jur. numa masini, zici ca s-o nascut in ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.