Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

FOTO. Fotbalist format la LPS Satu Mare, transferat la Rapid pentru 100.000 euro

Format la LPS Satu Mare, fotbalistul Răzvan Onea s-a transferat la Rapid pentru 100.000 de euro. Născut în Franța, tânărul s-a format la Satu Mare, sub îndrumarea antrenorului Dacian Nastai, iar acum va evolua în Liga 1.

Rapid București l-a transferat pe Răzvan Onea de la Politehnica Iași. În actualul sezon de Liga 2, Onea a jucat în 13 partide pentru Poli, bifând şi o apariţie în Cupa României. Potrivit IZ, tânărul a fost curtat de Rapid şi în vara anului 2021. Atunci, conducerea clubului din Giuleşti a avansat o sumă de transfer de 50.000 de euro, dar cei din Iaşi au vrut 150.000 de euro.

,,Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul şi-a manifestat interesul faţă de mine, mă bucur că sunt jucătorul Rapidului. Cu siguranţă, este cel mai bun moment din cariera mea, este un mare pas în faţă, mi-am dorit foarte mult să revin în Liga 1 şi le mulţumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate. Îmi propun să-mi câştig locul în prima echipă şi să o ajut să-şi îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga 3. Atmosfera de pe vechiul Giuleşti a fost una senzaţională, aşa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giuleşti!”, a spus Răzvan la semnarea contractului valabil timp de doi ani şi jumătate.

Răzvan Onea a făcut parte din “generaţia de aur” a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, informează IZ. S-a născut la Paris, Franţa, apoi s-a stabilit Buzeşti, judeţul Maramureş, iar din clasa a 9-a a fost transferat de antrenorul Dacian Nastai la LPS Satu Mare. Aici a bifat patru campionate, cu multe meciuri la activ, chiar şi în dubla manşă cu Viitorul Constanţa din faza semifinală a Ligii Elitelor U19, sezonul 2016-2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.