Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Polei pe şoselele din judeţul Satu Mare. Poliţia Română avertizează!

Polei pe şoselele din judeţul Satu Mare. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române atrage atenţia că sunt artere rutiere, unde carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei și unde se acționează cu material antiderapant, respectiv în județele Arad (DN 7 și DN 79), Hunedoara (DN 7), Maramureș (DN 18), Satu Mare (DN 19 și pe raza localităților Satu Mare și Carei), Sălaj (DN 1C), Autostrada A1 Deva – Sibiu (km 369-412).

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului!

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună, fără precipitații.

Judeţul Satu Mare se află sub cod galben de burniţă, care favorizează formarea poleiului.

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    in SATU MARE la ora 6 ai patinat cu masina, desigur daca nu esti TITI AUR

  2. john Răspunde

    politia nu poate amenda pe administratorul drumului sau politia umbla cu elicopteru !?

  3. Pamant Răspunde

    Dar oare Politia Romana de ce nu-i f..e in gurita un pic pe ce de la CNAIR…a da am uitat pe dansii iarna mereu ai i-a prin surprindere…cei de la CNAIR nu stiu ca iarna nu-i ca vara…si tot noi soferii avem de suferit.Daca cei de la CNAIR si-ar face treaba cum trebe am putea circula normal.Nu stiu cati stiti treaba asta dar au si schimb de noapte pe timp de iarna si tot surprinsi raman de conditiile meteo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.