Ultima actualizare: azi, 11:21

Naţionale

FOTO. Pensiune devastată de Revelion! Pagube în valoare de 30.000 euro

Au petrecut de Revelion și au vandalizat locația în care erau cazați. S-a întâmplat chiar într-o pensiune din Centrul Capitalei. Proprietarul le-a povestit jurnaliștilor Digi24 cum turiștii pe care i-a găzduit în noaptea dintre ani i-au distrus vila. Între timp, a depus și plângere penală.

Iancu Babu – proprietarul unei pensiuni din București: Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți.

Este dezastrul pe care proprietarul unei pensiuni l-a găsit chiar în prima zi a anului, după ce a închiriat locația unui grup de tineri, pentru petrecerea de Revelion.

Iancu Babu – proprietarul unei pensiuni din București: Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat.

La ora 1, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționează și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au avut parte de o supriză neplăcută, au găsit pereții devastați și mobilierul distrus.

Sursa: Digi24

7 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Dacă-s copiii de bani gata va plăti mămica și tăticu. Pedeapsa cea mare pentru ei ar fi ca să fie puși la refacere pe banii lor și cu mânuța lor, pro bono. Și dați în mass media plus ceva șefi de echipă cu gura mare puși peste ei ca să afle odată ce înseamnă munca!

  2. Josef Mengele Răspunde

    Asta e mentalitatea si gradul de civilizatie al celor din sudul tarii, fii de curve si de infractori.
    Portal SM de ce posteaza stiri care nu sunt din judetul Satu Mare ???

    • Shining Răspunde

      Imbecilule, pensiunea era din capitala, nu dobitocii care au devastat locatia. La ce mentalitate de idiot ai, nu ar fi de mirare sa ai vreo ruda printre ei….

  3. M.Borman Răspunde

    Vai de jaca lor ,de tarani infecti.
    Astia nu de mult au ieșit din barlog. Se vede clar ca incercau sa foloseasca intrerupatorul, dar fara succes.

  4. H&R Răspunde

    Cine a lăsat poarta și/sau ușa grădinii zoologice deschisă? Asta e.

  5. Bucuresti Răspunde

    Viitori politicieni.

  6. Coca Ynna Răspunde

    S-o fi turna seria 4 din THE HANGOVER in Bucuresti ?😂🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.