Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. Permisele, Înmatriculările și Pașapoartele s-au mutat în noul sediu

Începând cu dimineața zilei de 27.01.2022 am demarat și activitatea serviciului de permise și înmatriculări, precum și aplicarea apostilei pe documentele oficiale, astfel toate serviciile publice oferite de Instituția Prefectului Județul Satu Mare sunt operaționale.

Prefectul Altfatter Tamás multumește cetățenilor pentru înțelegere și a solicitat serviciilor comunitare ca până la sfârșitul săptămânii să se recupereze toate întârzierile datorate de mutarea în noul sediu de pe strada Al. I. Cuza nr. 11 din municipiul Satu Mare.

,,Reamintim că principalul scop al relocării în noul sediu a fost acela de a oferi toate serviciile publice comunitare la standarde europene. Mai avem unele reglaje, unele circuite interne de reanalizat și sperăm să continuăm să creștem calitatea serviciilor noastre. Rugăm cetățenii să ne sesizeze orice disfuncționalitate și să ne transmită propuneri de îmbunătățire sau schimbare. Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi”, a spus prefectul județului Satu Mare.

Reamintim că Pașapoartele s-au mutat încă de ieri în noul sediu de pe strada Alexandru Ioan Cuza.


 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.