Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTO/VIDEO. S-a deschis noul sediu al Pașapoartelor, în centrul Sătmarului. Primele imagini

Prefectura Satu Mare a început mutarea în noul sediu administrativ de pe strada Alexandru Ioan Cuza. Începând de astăzi, miercuri, 26 ianuarie, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte a devenit operațional, iar începând cu luna februarie aici vor mai funcționa serviciile pentru eliberarea permiselor și înmatriculările auto.

,,Având în vedere finalizarea lucrărilor de conectare a rețelelor specifice înainte de termenul stabilit inițial, începând de astăzi Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte devine operațional și va putea deservi cererile cetățenilor privind eliberarea oricărui tip de pașaport. În zilele următoare, până la sfârșitul săptămânii vor fi deservite toate persoanele care se prezintă la ghișeu, indiferent dacă au sau nu programare realizată, pentru asigurarea recuperării perioadei în care serviciul a fost indisponibil”, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

,,Aici va fi amplasat un modul electronic multifuncțional prin care cetățenii, indiferent de tipul de activitate pe care doresc să îl desfășoare aici, vor putea achita și cash, dar și cu cardul bancar orice taxă este nevoie. Sperăm ca la sfârșitul lunii februarie să fie complet funcțional, iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze către alte instituții”, a declarat prefectul Altfatter Tamas.

Așadar, sătmărenii sunt așteptați, începând de astăzi, în noul sediul administrativ de pe strada Alexandru Ioan Cuza colț cu strada Mircea cel Bătrân – intrarea la Pașapoarte se realizează de pe strada Cuza.

2 comentarii

  1. hunter Răspunde

    in regula, bossulik 😀

  2. Ph Răspunde

    Poate vă gândiți să mutați din acele echipamente (unitate PC, imprimanta, switch) cu spatele către un perete, deoarece arată oribil acel “cable management”, lasă impresia că funcționarul nu vrea să aibă nimic de a face cu cetățenii, e baricadat acolo cu birouri, dulapuri și echipamente, nu cumva să se apropie cineva.
    Niște plante, tablouri, afișe, faceți ceva cu locul acela rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.