Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Vă mulțumim! Acoperiș pentru mama singură cu cinci copii din Călinești-Oaș

Mobilizare extraordinară în cazul mamei singure cu cinci copii din satul Coca, comuna Călinești-Oaș, descoperit de Asociația Eliezer. Firme, asociații, dar și persoane obișnuite s-au unit și au reușit să o ajute pe mamă cu un acoperiș, lemne, haine, alimente și alte lucruri de care avea nevoie urgentă. 

Asociația Eliezer a publicat pe pagina lor de Facebook un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor ce s-au implicat atât de prompt în acest caz.

„Mulțumim persoanelor din Satu Mare care s-au implicat pentru rezolvarea problemelor urgente și principale ale acestei familii din Coca:
– Am reușit sa-i facem acoperișul
– Un grup de tineri a cumpărat lemne pt iarna
– A fost ajutata cu haine și pantofi pt toată perioada de iarna
– I sa oferit alimente
Dumnezeu sa va binecuvânteze!”
Asociația Eliezer a fost înființată de un tânăr din județul Satu Mare ce a crescut la casa de copii. Anton Varga a dat dovadă de o forță interioară uimitoare, s-a realizat pe plan financiar, și-a întemeiat o familie, a muncit în străinătate, iar acum își concentrează eforturile pentru a îi ajuta pe copiii din centrele de plasament, dar și familiile care trec prin momente dificile. (Interviul cu Anton Varga, realizat de PortalSM, îl puteți citi aici: https://bit.ly/3zXUggK)

Ajută și tu!

Persoanele ce doresc să ajute financiar sau în orice alt mod asociația, o pot face sunând la numărul de telefon: 0755 322 752 sau trimițând un mesaj pe Facebook: Asociația Eliezer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.