Ultima actualizare: azi, 14:45

Locale

FOTO/VIDEO. Cum a debutat Mani Gyenes la Dakar 2022. Sătmăreanul s-a fotografiat alături de Cheloo

După trei etape la Dakar 2022, Mani Gyenes se află pe locul 6 la clasa Original/Malle Moto, o poziție bună având în vedere problemele cu care s-a confruntat sătmăreanul în debutul competiției. Riderul s-a întâlnit la Dakar cu un alt român, nimeni altul decât Cheloo, cel care participă în acest an, alături de pilotul Mihai Ban, la clasa auto.

,,Ziua a treia a fost foarte faină din punct de vedere al traseului, dar din păcate am avut o nouă problemă tehnică, motocicleta a început să dea rateuri, apoi și-a revenit, dar problema a reapărut și în proba specială. (…) După ziua a treia nu stau foarte bine în clasament, nici în clasamentul general nici la Malle Moto, dar eu sunt încă optimist. Suntem la începutul cursei, mai avem foarte mulți kilometri de parcurs”, a declarat Mani Gyenes.

Riderul sătmărean s-a fotografiat alături de Cheloo la Dakar. Artistul a fost invitat de pilotul Mihai Ban să-i stea în dreapta la celebra cursă, cei doi fiind primul echipaj românesc 100% la clasa auto din cadrul Raliului Dakar.

,,L-am prins la cafea pe Mani Gyenes. E pe 6 la Original by Motul(Mallemoto). Mult prea decent si modest omul. Are tot respectul nostru”, a scris Cheloo pe pagina sa de Facebook.

Un comentariu

  1. ovidiu Răspunde

    Felicitari si mult succes Mani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.