Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO&VIDEO. Premierul britanic, impresionat de un adolescent din Satu Mare

Premierul britanic, impresionat de un adolescent din Satu Mare. Un adolescent în vârstă de 13 ani, originar din comuna Socond, județul Satu Mare, a reușit să îl impresioneze pe premierul britanic Boris Johnson. Alin Miclea i-a arătat premierului cum se calculează perimetrul unui obiect. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în cadrul vizitei premierului britanic la școala Oakwood, acolo unde tânărul sătmărean studiază.

Alin Miclea este originar din județul Satu Mare, însă locuiește și studiază în Marea Britanie. Mama lui a decedat cu câțiva ani în urmă, iar acum adolescentul este crescut de unchiul său. În ciuda dramei prin care a trecut, Alin a dat dovadă de o forță extraordinară, fiind un tânăr exemplar cu rezultate bune la școală și cu un comportament ireproșabil.

În ceea ce privește întâlnirea dintre Alin Miclea și Boris Johnson, pentru tânărul sătmărean ziua aceea este una memorabilă cu atât mai mult cu cât premierul britanic s-a arătat realmente interesat de istețimea lui, iar conducerea școlii l-a lăudat pentru încrederea în sine cu care s-a prezentat în fața premierului.

3 comentarii

  1. brekingnius Răspunde

    😱😱😱 Daaa! Premierul britanic șocat că unii mai fac școală! Daaa, what a surprise!🤔😱😱
    Trebuie repede înrolat undeva, găsit ceva pentru el că altfel face prea multă școală și nu mai poate fi manipulat!😱🤔😤🥴😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.