Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

LISTA medicilor de familie din județul Satu Mare care fac gratuit teste COVID

Până astăzi, 25.01.2022, Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare a încheiat contracte cu 67 cabinete de medicină de familie din județ, în vederea testării pentru Covid-19. În continuare, cabinetele de medicină de familie pot opta pentru a încheia contracte pentru activitatea de testare.

Testarea este gratuită atât pentru pacienții înscriși pe listele medicilor cât și pentru persoanele care nu au medic de familie sau sunt înscrise pe lista altui medic de familie decât cel care face activitatea de testare.

Persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu SARS CoV-2 sunt rugate să se prezinte la cel mai apropiat cabinet de medicină de familie care face testare. Lista cabinetelor din județ poate fi consultată și pe site-ul CAS Satu Mare la Secțiunea TESTARE și VACCINARE  Covid 19 accesând linkul : http://www.casan.ro/cassam/page/vaccinare-covid-19.html.

LISTA COMPLETĂ:

3 comentarii

  1. zimbabue Răspunde

    Astia fac voluntariat sau sunt “sponsorizati” sa umfle nr de cazuri? Va dati seama cate teste care ies pe dos si sunt trecuti repede la covizi ca sa iasa un ban cinstit… Nu m-ar mira daca ar fi platiti in functie de testele pozitive, ca sa ii incurajeze sa bage din pix cat mai multe. Un student trebuia sa mearga sa faca testu si a uitat. A doua zi a primit raspuns pozitiv la covid. Mare e gradina. Oricum , pana in martie nu o sa mai auziti stiri despre covid. Si dupa cum puteti observa, efectele pandemiei se vad la cimitir: Toate cimitirele sunt intinde peste alte terenuri. E plin de morti peste tot…. mergeti si vedeti si voi. Pe strada Rodnei s-a intins pana spre Ungaria si ala de la podul Decebal s-a intins pana in zona inundabila a somesului , dupa dig. Au inmormantat oamenii si pe pod ca nu mai era loc.. Au facut din tantar armasar. Macilaci fugi la cimitir si fa o filmare cu catastrofa post covid… repede pana nu ascund astia sicriele

  2. ... Răspunde

    Cu asta trebuia să începeți tratarea problemei, asta cel târziu acum un an când s-a început campania de vaccinare în masă. Și nici în ruptul capului nu pricep că de ce nu se face testare pe anticorpi pentru că indubitabil cel care au trecut prin boală înainte de să zicem să se vaccineze ar trebui să aibă un protocol distinct. Așa este normal și logic. Dar voi nu și nu o țineți tare pe a voastră. Iar aia cu greenpassul să nici nu mai aud! Colcăie pe stradă cu vaccinați care nu poartă mască, inclusiv prin magazine și voi vorbiți de restricții la anumite activități pentru nevaccinați? Cine franțu trebuie să verifice măsurile visate de voi și scrise pe jenunchi? Apoi vă mirați că nimeni nu vă mai crede? Dar urmează în curând tratamentul avio cu praf de pușcă via Ucraina și estimez că până în martie dispare covidul. Pentru că nu ne permitem luxul ăla.

  3. Blablabla Răspunde

    Am facut test anticovid antigen in 27.01.2022 (joi) in loc. TURȚ si surpriză, am plătit 100 lei pe test……ce gratuit……nici vorbă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.